FILMEZZUNK.HU
Pig

Amikor a disznódat elrabolják – előzetest kapott Nicolas Cage thrillere

1230

Amikor a disznódat elrabolják – előzetest kapott Nicolas Cage thrillere

Nicolas Cage az elmúlt években sorra írhatta be önéletrajzába a furcsa, kis költségvetésű filmeket, mint a Mandy, a Willy mesevilága vagy a Szín az űrből. Július 16-án debütáló új filmje, a Pig is passzol ebbe a sorba, mint az az előzetesből látható.

Cage egy oregoni gombászt alakít, aki disznójával a vadonban él, de az állat nemcsak a szarvasgombát túrja ki a főhősnek, hanem a magányt is elűzi jelenlétével. Aztán egy nap elrabolják a sertést, de Cage ezt nem hagyja annyiban, Portlandbe ered, és megpróbálja visszaszerezni a jószágot – miközben a saját múltjával is szembe kell néznie.

Hogy ebből milyen műfajú film készül, az jó kérdés, a trailer nem ad elég támpontot, azon túl, hogy valószínűleg karakterábrázolásban erős lesz. Lehet ebből még dráma, de akár egy thriller sem elképzelhetetlen. A rendező Michael Sarnoski, akinek ez az első nagyjátékfilmje (korábban az Olympia című sorozatot rendezte), és Cage mellett csak kisebb tévés nevek szerepelnek a stáblistában, például a Kemény motorosokból ismert Adam Arkin vagy az Örökség című horrorban emlékezeteset alakító Alex Wolff.

A 12 legjobb Nicolas Cage film, amit mindenképpen látnod kell

(Via telex.hu)


Article Tags: · · ·