FILMEZZUNK.HU
Chris Prattet keresztény hite miatt támadták, Robert Downey Jr. állt ki mellette

Chris Prattet keresztény hite miatt támadták, Robert Downey Jr. állt ki mellette

2876

Chris Prattet keresztény hite miatt támadták, Robert Downey Jr. állt ki mellette

A Vasembert játszó Robert Downey Jr. és több más hollywoodi híresség is, köztük Hulk szerepét alakító Mark Ruffalo is Chris Pratt keresztény színész védelmére kelt, akit hite és politikai meggyőződése miatt kezdtek lejáratni a Twitteren.

Christ Pratt és Katherine Schwarzenegger

Chris Pratt bojkottálásáért akkor kezdtek baloldali meggyőződésű emberek kampányolni az interneten, amikor kiderült, hogy nem vesz részt egy online politikai rendezvényen, amely során Bidennek gyűjtöttek a “Bosszúállók” sztárjai. “Trumpos konzervatívnak” és “Biblia-sulykolónak” titulálták és azt követelték, hogy teljes Hollywood bojkottálja a színészt keresztény hite és konzervatív politikai meggyőződése miatt. Pratt nyíltan vállalta keresztény-konzervatív meggyőződését már korábban is és családjával rendszeresen jár gyülekezetbe.

A negatív, sokszor vulgáris támadásokra Pratt felesége, Katherine Schwarzenegger, Arnold Schwarzenegger lánya azonnal reagált, arra kérve az embereket, hogy ne gyűlölködjenek, a férjét támadókat pedig “trolloknak” titulálta. Robert Downey Jr. szintén Pratt védelmére kelt egy Instagram posztban.

“Micsoda világ…. A “bűntelen” emberek dobálnak követ a testvéremre, Chris Prattre!”

– kezdte a posztot a színész egy bibliai metaforával, arra utalva, amikor Jézus megvédte a házasságtörő nőt, akit az írástudók meg akartak kövezni.

“Ő egy valódi keresztény, aki elvek alapján él és soha sem mutatott mást az emberek felé mint pozitivitást és hálát és nemrég egy olyan családba házasodott bele, amely teret ad a polgári diskurzusnak és ragaszkodik ahhoz, hogy a közszolgálat a legnagyobb érték.”

– folytatta, majd felszólította a negatív támadókat, hogy töröljék le a közösségi média profiljaikat és kezdjenek el először magukkal foglalkozni és magukat építeni. Mark Ruffalo, Zoe Saldana híres színészek és James Gunn, a “Galaxis őrzői” rendezője is megvédte Chris Prattet közösségi platformján.

14 érdekesség, amiket nem tudtál ezekről a filmekről

(Via Hit Rádió)


Article Tags: · ·