FILMEZZUNK.HU
Rengeteg néző elpártolt a Nickelodeon-tól az LMBTQ-párti mesék miatt

Rengeteg néző elpártolt a Nickelodeon-tól az LMBTQ-párti mesék miatt

2602

Rengeteg néző elpártolt a Nickelodeon-tól az LMBTQ-párti mesék miatt

Egy új jelentés szerint a Nickelodeon támogatottsága és jó értékelései drámaian csökkennek miután a gyerek meséket vetítő tv-csatorna melegpárti műsorokat kezdett el vetíteni. Egy független hírportál szerint a csatorna nézőinek több, mint a kétharmadát veszítette el az elmúlt 4 évben.

Döbbenet! Most már SpongyaBob, a népszerű rajzfilmfigura is az LMBTQ-közösség tagja

“2017 júliusa óta a Nickelodeon napi 1,3 milliós nézettsége 2021 júniusára 372,000-re csökkent.”

– írja a jelentés. A tv-csatornát működtető Paramount+ még a régebbi meséket is visszahozta azért, hogy nosztalgikus hangulatot teremtve csábítsa vissza a nézőket. Ezek között a műsorok között van például a Fecsegő Tipegők és az iCarly is. A jelentés kiemeli, hogy azonban az újraindításuk során a klasszikus nagy sikerű sorozatokhoz hozzáadtak néhány szereplőt, egyikük például leszbikus.

“Ez a műsor kisbabákról szól, mégis az újraindításuk arról híresült el, hogy van köztük egy leszbikus karakter és igencsak nehéz úgy nézni egy gyerekeknek szánt műsort, hogy közben minden másról elvonja a figyelmet a benne bemutatott szexualitás.”

– írja a hírportál. A tv-csatorna a Pride hónapot egyébként azzal “ünnepelte”, hogy egy Nina West nevű drag queennel készített videót, amelyben az előadó olyan állatokkal együtt énekel, akik vagy homoszexuálisak, transzneműek, vagy nemsemlegesek. Sőt még az ABC-ről szóló daluk is utalt az LMBTQ-közösségre.

“Nemsemlegességet az iskolákba!” – Julia Roberts is beszállt az LMBTQ kampányba

(Via Hit Rádió)


Article Tags: · ·