FILMEZZUNK.HU
Jön a Jurassic World 3, befutott az első kedvcsináló hozzá!

Jön a Jurassic World 3, befutott az első kedvcsináló hozzá!

2661

Jön a Jurassic World 3, befutott az első kedvcsináló hozzá!

A tengerentúlon a Halálos iramban 9 vetítése előtt láthatják majd a nézők IMAX mozikban a Jurassic World 3 nyitójelenetét, mely 65 millió évet ugrik vissza a múltba. Bár a teljes anyagra még várnunk kell, egy rövid ízelítőt már mi is láthatunk, melyet idelent mutatunk meg.

A filmet Emily Carmichael forgatókönyve nyomán Colin Trevorrow (Jurassic World, Kockázatos túra) rendezi, míg a főbb szerepekben visszatér Chris Pratt, Bryce Dallas Howard és Jake M. Johnson, de az eredeti Jurassic Park sztárjai, Jeff Goldblum, Sam Neill és Laura Dern is tiszteletüket teszik a filmben.

A 2015-ös Jurassic World az év egyik legnagyobb meglepetése volt. A filmet sokan jó előre bukásnak könyvelték el, de végül hatalmasat szakított és 1,6 milliárd dolláros bevételig meg sem állt. Bár a második rész, a Bukott birodalom a maga 1,3 milliárdjával erre már nem tudott rákontrázni, ez még mindig elképesztően nagy sikert jelent, és a harmadik epizód körüli hájpot látva cseppet sem lenne meglepő, ha a Világuralom mindkét részen túltenne a bevételek tekintetében. Hogy ez kiderüljön, arra még sajnos elég sokat kell várnunk, ugyanis a film 2022. júniusában mutatkozik be a magyarországi mozikban.

25 látványos filmes baki, ami külön díjat érdemelne

(Via mafab.hu)


Article Tags: · · · ·