FILMEZZUNK.HU
Nagy meglepetés: jön a női Bosszúállók film?

Nagy meglepetés: jön a női Bosszúállók film?

4742

Nagy meglepetés: jön a női Bosszúállók film?

Rengeteg emlékezetes pillanatot köszönhetünk a Bosszúállók: Végjátéknak, amiben tényleg minden fontosabb szereplő helyet kapott az MFU-ból. Az egyik ilyen momentum az volt, amikor az összes női szuperhős csatarendbe állt egymás mellett Pókember és a Végtelen Kövek védelmében. Noha sokak szerint erőltetettre sikeredett ez a pillanat, a jelenettel egyértelműen azt üzente a Marvel, hogy eljöhet az ideje annak, amikor kifejezetten a csajoké lesz a főszerep.

Jön a női Bosszúállók film!

A Fekete Párducban bemutatkozott Letitia Wright például már kifejezetten várja a női Bosszúállókat, és a színésznő szerint nem is kell különösebben kampányolniuk érte, ugyanis a Marvel fejesei is odavannak az ötletért.

“Nem hiszem, hogy küzdenünk kellene érte. Victoria Alonso [a Marvel Studios ügyvezető igazgatóhelyettese] nagyon rajta van az ügyön, akárcsak Kevin Feige. Csupán idő kérdése, hogy elkészüljön”.

Wright az álomgárdájáról is beszélt az interjúban. Mindenképpen szeretné maga mellett tudni a Danai Gurira, Lupita Nyong’o és Angela Basset triót a Fekete Párducból, de megemlítette Tessa Thompson Valkűrjét, és erősen hangsúlyozta, hogy Brie Larson Marvel Kapitányának is benne kell lennie a filmben. Mi is szurkolunk egy ehhez hasonló női Bosszúállók-filmnek, már amennyiben sikerül hátrahagyniuk a Végjátékban látott jelenet kínosságát. Legutóbb a Ragadozó madarak még ha nem is hibátlanul, de bizonyította, hogy lehet ezt jól is csinálni, úgyhogy kíváncsian várjuk, hogy a Marvel képes lesz-e maradandót alkotni ezen a téren.

14 érdekesség, amiket nem tudtál ezekről a filmekről

(via Port.hu)


Article Tags: · · · · · · · ·