FILMEZZUNK.HU
Új múlt (Reminiscence)

Amikor a múlt megszállottjává válsz – szinkronos előzetest kapott Hugh Jackman sci-fije

1224

Amikor a múlt megszállottjává válsz – szinkronos előzetest kapott Hugh Jackman sci-fije

Várhatóan augusztus 20-án érkezik az amerikai mozikba a Westworld egyik alkotójának első nagyjátékfilmes rendezése, a Hugh Jackman főszereplésével készült Új múlt (Reminiscence). Lisa Joy filmjének kedvcsinálójáról nem véletlenül jutott eszünkbe Christopher Nolan stílusa, hiszen Joy férje nem más, mint az Eredet rendezőjének testvére és állandó alkotótársa, Jonathan Nolan, aki a Reminiscence producere is. A sci-fit eredetileg áprilisban mutatták volna be, ám pár hónapot csúszik a premier, most viszont megérkezett az első magyar nyelvű előzetes a filmhez!

A meghatározatlan jövőben játszódó, várhatóan Nolan-módon csavaros filmben Jackman karaktere, Nicolas Bannister egy tudós, aki rájön, hogyan tudja újraélni az emlékeit, és ezt arra használja, hogy rég elvesztett szerelme, Mae (Rebecca Ferguson) nyomába eredjen. “Elindulsz az úton. Az úton, mely az emlékeiden át vezet. Az úti célod egy időpont, melyet már átéltél. Hogy elérd, nem kell mást tenned, csak figyelni arra, amit mondok” – hallható Jackman narrációja a februári kedvcsinálóban és a teljes előzetesben egyaránt.

Hugh Jackman és Rebecca Ferguson mellett feltűnik a filmben több, a Westworldből ismerős színész is (Thandie Newton, Cliff Curtis, Angela Sarafyan). Az Új múlt az amerikai mozis bemutatóval egy időpontban debütál az HBO Maxen.

10 híres színész, akit Hollywood gyorsan lecserélt

(Via IGN Magyarország)


Article Tags: · · ·