FILMEZZUNK.HU
Eltolták a Hotel Transylvania 4. premierdátumát

Eltolták a Hotel Transylvania 4. premierdátumát

5049

Eltolták a Hotel Transylvania 4. premierdátumát

Egy hónappal ezelőtti cikkünkben olvashattátok, hogy a Hotel Transylvania 4. premierdátuma a Variety információi szerint a Sony Pictures 2021. augusztus 6-án tervezi mozikba küldeni a Hotel Transylvania 4-et Adam Sandler főszereplésével, a stábban pedig a Mavist megszólaltató Selena Gomez is vissza fog térni, nem csak szinkronhangként, hanem executive producerként is. Ám ez a premierdátum is változott. Úgy volt, hogy a pandémia lecsengése után végre nemcsak a normális élet tér vissza a régi kerékvágásba, hanem a mozik is teljes gőzzel mutatják be legújabb filmeiket. Ám a napokban sajnos újabb csúszást jelentettek be.

Hotel Transylvania 3 - Szörnyen rémes vakáció (Hotel Transylvania 3: Summer Vacation, 2018) - Kritika

A Sony stúdió elmondta, hogy a Hotel Transylvania-sorozat negyedik, egyben utolsó záró epizódja, a Transformania bemutatója úgy néz ki, hogy október elsején kerül csak bemutatásra Amerikában. Arra a kérdésre, hogy mi az újabb halasztás oka, nem válaszoltak. Ám annyit lehet tudni, hogy a csúsztatásra az után került sor, hogy a Nyúl Péter második része a várakozások alatt teljesített.  A HT4 eredeti időpontjában egy kiemelt filmként a M. Night Shyamalan-féle Old és a Snake Eyes-os GI Joe-eredetsztori maradt. Az új időpontban a The Addams Family 2 és az új Dűne ellen kell majd Drakulának felvennie a kesztyűt, de szinte kizárt, hogy előbbi előtt közvetlenül kerüljön bemutatásra a Sony animációja. Meglátjuk, hogy alakul, de reméljük nem indul be újra egy halasztási hullám.

A történet leírása szerint bármilyen hihetetlenül is hangzik, 125 év bizony el tud repülni egy pillanat alatt. A Hotel, ahol a szörnyek eltölthetik megérdemelt pihenésüket, szinte csillog-villog, noha Drakula is úgy érzi, hogy már ráfér egy kis pihenés. A búcsúbuli azonban balul sül el, felbukkan a színen Van Helsing, a szörnyvadász, aki egyből megkörnyékezi Johnnyt azzal, hogy felajánlja a segítségét. Hogy a srác könnyebben illeszkedhessen be a szörnytársadalomba, egy sugárral természetfeletti lényt farag belőle, a végeredmény azonban félsiker. Johnnyból ugyan tényleg szörny lesz, viszont mindenki más emberré változik. Nincs mese, Dél-Amerikába kell utaznia hősünknek, hogy megtalálja az ellenszert. A régi banda felkerekedik, Frankenstein, Múmia, Láthatatlan Ember és Farkasember újra összefog, hogy megmentsék barátaikat. Megérkezve Dél-Amerikába azonban semmi sem úgy történik, ahogy azt eltervezték, így ezúttal is minden káoszba torkollik. A Hotel Transylvania negyedik része ismét izgalmas kalandokat ígér, a franchise közel másfél milliárd dolláros bevételével gyakorlatilag filmtörténelmet írt, az újabb folytatás pedig további mókát és humort tartogat.

Szerző: MéziMcFly

10 meglepő titok a Disney filmek világából, amelyről eddig biztosan nem hallottál!


Article Tags: · ·