FILMEZZUNK.HU
Keanu Reeves főszereplésével jön a John Wick 3!

Elindult a forgatás, jön a John Wick 4!

1615

Elindult a forgatás, jön a John Wick 4!

Meglehetősen mozgalmas időszakot tudhat magáénak Keanu Reeves, aki forgatásról forgatásra utazik mostanában. Bár a Mátrix 4 felvételei hivatalosan is véget értek, jelenleg az utómunka zajlik. A tegnapi nap folyamán azonban kaptunk egy képet bizonyíték gyanánt a rendezőtől, hogy bizony, a forgatás ezennel elkezdődött.

Elindult a forgatás, jön a John Wick 4!

Keanu pedig már meg is érkezett a John Wick: 4. felvonás forgatására, minderről pedig egy-két fotó is tanúskodik. A képek ugyan nem sokat árulnak el a produkcióról, főként azért is, mivel Keanu szemmel láthatóan egyelőre még nem igazán helyezkedett bele John Wick szerepébe. Kötött sapkával, némi forró levessel és persze jókedvvel érkezett a munkálatok helyszínére.

Megkezdődött a forgatás, jön a John Wick 4!

A John Wick 4 kapcsán korábban megírtuk, hogy a franchise állandó forgatókönyvírója, Derek Kolstad nem vesz részt a munkálatokban, a stúdió ugyanis azt szeretné, ha Kolstad a John Wick sorozatváltozatára, a The Continentalra fókuszálna. A John Wick 4-re azonban még egy ideig várnunk kell, hiszen a film a tervek szerint 2022. májusában kerül a mozikba.

Keanu Reevest rengeteg fájdalom érte, de van egy furcsa szokása, amitől csak még jobban tiszteljük

(Via mafab.hu)


Article Tags: · · ·