FILMEZZUNK.HU
Odaát rajongók figyelem! Készül az Odaát előzménysorozat!

Odaát rajongók figyelem! Készül az Odaát előzménysorozat!

936

Odaát rajongók figyelem! Készül az Odaát előzménysorozat!

Nagyszerű hírünk van az Odaát rajongóknak! Az Odaát (Supernatural) természetfeletti, fantasy, horror, thriller és drámaelemeket vegyítő amerikai televíziós sorozat. A széria hazánkban 2006. szeptember 8-án debütált. A sorozat két fivért követ nyomon, Dean és Sam Winchestert, akik az USA különböző pontjaira utaznak egy fekete 1967-es Chevy Impalával, hogy a végére járjanak paranormális történéseknek és más megmagyarázhatatlan eseteknek, amelyek természetfeletti lényekhez kapcsolhatók. A testvérek „vadászoknak” nevezik magukat, és a sorozat folyamán kiderül, hogy mások is követik és követték előttük is ezt az életformát. Köztük apjuk, aki a feleségével történt tragédia után gyermekkoruktól a vadászatra nevelte fiait.

A sorozat olyan nagy sikert aratott, hogy sorra rendelték be az újabb évadokat. Bár a vége fele egyre többször lehetett arról olvasni, hogy az lesz az utolsó évad, mégis sikerült 15 éven át végig vinni a szériát, ezzel bekerülve a legtöbb évadot megélt sorozatokhoz. Végül 2020.november 19-én véget ért a testvérek kalandja. Most viszont Dean Winchestert játszó Jensen Ackles saját szériát gyárt, mégpedig egy előzménytörténetet az Odaáthoz, amelyet színésztársa, a Sam Winchestert játszó Jared Padalecki bár örömmel fogadott, mégis kissé csalódottan reagált:

 “Haver, örülök neked! Bár hallottam volna erről előbb, és nem a Twitteren kellett volna először olvasnom róla. Izgatottan várom, de azért le vagyok törve, hogy Sam Winchesternek nem lesz benne szerepe semmilyen szinten.”

Ez a hír kissé elszomorította a színészt, ami miatt össze is balhéztak, de időközben megbeszélték a dolgokat.

“A sorozat még gyerekcipőben jár, hosszú út áll előtte. Sok utat megjártunk együtt, és olykor ezeknek voltak buktatói. De az akadályok nem állítanak meg minket. Akik egykoron testvérek voltak, azok mindig is azok maradnak”.

– mondta Padalecki. Egyelőre még nem tudni, hogy Jared milyen szinten, de végül bizonyos formában közre fog működni a széria elkészítésében. A The Winchesters című előzménysorozat a főhős páros szüleire, Johnra és Maryre koncentrál majd, és Jensen Ackles, illetve felesége, Danneel Ackles gyártócégénél, a Chaos Machine-nél készül a színész vezetői produceri felügyelete mellett. Ackles újra eljátssza majd benne Deant: az ő szemszögéből lesz elmesélve a sztori.

Szerző: MéziMcFly

15 dolog, amit nem tudtál a szülinapos Jensen Acklesről


Article Tags: · · ·