FILMEZZUNK.HU
A magyar Netflixen mindenki a szexre van kattanva

A magyar Netflixen mindenki a szexre van kattanva

1069

A magyar Netflixen mindenki a szexre van kattanva

Amióta filmipar létezik, azóta képezi szerves részét a meztelenkedés és a szex. E kettővel a leggyengébb filmeket is könnyedén el lehet adni még ma is. És ez nem csak a filmekre, de a sorozatokra is igaz, a valóságshow-król már ne is beszéljünk. Erre a legjobb példa most épp a Netflix, ahol két olyan sorozatot néz a fél ország, amik kendőzetlenül is a szex körül forognak.

Az elmúlt hetekben debütált a legnagyobb streaming szolgáltató kínálatában a Vágyak/Valóság című sorozat. A történet egy középkorú anyukáról szól, aki teljesen belefásult az unalmas családi életébe és egyfolytában fiatalkora vadulásairól ábrándozik. A sorozat a nő két élete közötti kontrasztot igyekszik bemutatni, ám teszi ezt meglehetősen gyenge minőségben. Legalábbis a Rotten Tomatoes oldalán a kritikusoktól kapott 43, valamint a nézőktől kapott 48 százalék nem túl izmos eredmény. De a Mafabon is hasonlóan vélekednek róla: 50 százalékos tetszési indexet tudott összekaparni. Mégis ez a Netflix egyik legnézettebb műsora hazánkban.

És valószínűleg ennek van is némi köze az Ellenállhatatlan kísértés című valóságshow-hoz is, amely valamivel régebbi, még 2020 áprilisban debütált a Netflixen. Mostanáig nem is volt túl felkapott, ám a mögöttünk hagyott hetekben hirtelen felkapaszkodott a nézettségi toplistára. A show résztvevői azt vállalják, hogy a 100 ezer dolláros fődíjért cserébe egy időre teljesen lemondanak a szexről. Dacára a toplistán elért helyezésének, ez a műsor sem nyűgözte le a nézőket különösebben, amit Rotten Tomatoeson elért 37 százalékos, illetve az itteni 53 százalékos mutató is jól példáz.

“Nem akarok soha többé heteroszexuális karaktert játszani” – Wentworth Miller ezért lépett ki A szökésből

(Via mafab.hu)


Article Tags: · ·