FILMEZZUNK.HU
Hobbs és Shaw (Hobbs & Shaw, 2019) - Előzetes

Egy nem várt szereplő bukkanhat fel a Hobbs és Shaw folytatásában

1315

Egy nem várt szereplő bukkanhat fel a Hobbs és Shaw folytatásában

FIGYELEM! A cikk SPOILEReket tartalmaz a Halálos iramban 9-cel kapcsolatban! Han meghalt. Már a Halálos iramban: Tokiói hajszában el kellett búcsúznunk tőle. Aztán az egyfilmes szerepből kicsivel több lett, hiszen a szériát ettől a ponttól kezelésbe vevő Justin Lin jó kapcsolatot ápol a karaktert megformáló Sung Kanggal. A Halálos iramban 4., 5. és 6. részének eseményei mind-mind a Tokiói hajsza története előtt játszódtak, szóval Han könnyedén akciózhatott a többiekkel, még ha mindenki tudta is, hogy egy ponton eljön érte a halál.

A halál pedig Jason Stathamet, egészen pontosan Deckard Shaw-t küldte érte, akiről a hatodik rész stáblistás jelenetében kiderült, hogy ő végzett Hannal (egészen addig a pontig azt hihettük, hogy baleset áldozata lett). A sztorin a Halálos iramban 9-cel megint csavartak egyet, hiszen Han visszatért, s mint kiderült, egész végig életben volt, a halálát ugyanis Mr. Senki rendezte meg. Mindenesetre ez még messze nem elég a rajongók számára, mivel sokan kritizálták a szériát azért, hogy a Toretto család túl könnyen megbocsájtott Shaw-nak, aki a 7. részben még kérlelhetetlen gonosz, a 8.-ban viszont már velük közösen akciózó antihős volt, aki ráadásul saját spinoffot is kapott a Szikla karakterével közösen Hobbs & Shaw címen.

Noha az ígéretek szerint a franchise fő történetvonala véget ér az egyszerre forgatott Halálos iramban 10-11-gyel, ez nem jelenti azt, hogy mellékvágányokon ne folytatódnának egyes szereplők kalandjai ezen az univerzumon belül. Példának okáért lesz Hobbs & Shaw 2. is, és valószínűleg ez lesz az a film, ami végre igazságot szolgáltat Hannak.

S miért? Nos, a Halálos iramban 9. stáblistás jelenetében épp Deckard Shaw-t láthatjuk, amint egy homok helyett rosszfiúval megtömött bokszzsákot püföl, amikor a háttérben megjelenik Han, Deckard pedig úgy néz, mintha szellemet látna… Az alkotók valószínűleg ezzel a jelenettel vetítik előre, hogy a két karakter végre rendezi egymással a nézeteltéréseit, és erre a Hobbs & Shaw folytatása lehet a legjobb platform, lévén ott Statham biztosan szerepelni fog.

Döbbenetes siker a Halálos iramban 9, tömegben tódultak rá az emberek a mozikba

(Via IGN Magyarország)


Article Tags: · · ·