FILMEZZUNK.HU
Dwayne Johnson Black Adam

Fotókkal adtak ízelítőt Dwayne Johnson szuperhősfilmjéből!

2090

Fotókkal adtak ízelítőt Dwayne Johnson szuperhősfilmjéből!

Dwayne Johnson egy ideje már készül arra, hogy megmutassa a világnak, mit is tud szupergonoszként. A DC/Warner legújabb, készülő mozija, a Black Adam a Shazam! címszereplőjének egyik legfőbb ellenlábasáról fog szólni – kvázi folytatva azt a vonalat, amit a Warner megkezdett még a Jokerrel. Teljes filmet adni egy gonosztevőnek, megmutatni őt kívül-belül, motivációktól, mindenestül. Érdeklődve várjuk. Mindeközben Johnson éjt-nappallá téve építi izmait.

Dwayne Johnson Black Adam

Mintha élete legnagyobb szereplésére készülne, úgy tréningel kedvenc kősziklánk a Black Adamre, finoman, de határozottan beizzítva a hype-vonatot a követői körében. Legújabb, Instagramra feltöltött, fekete-fehér képen már a kosztümből is látszódik valami, de leginkább az szúr szemet, hogy mennyire – fiatalosan mondva – kipattintotta magát emberünk.

A körülötte lévő romok nagyfokú pusztításra engednek következtetni, a pusztítás pedig egy epikus akciójelenetre. A színész a leírásban azt is hozzáteszi, hogy bár a szuperhősöknek van egyfajta moráljuk, ami nem engedi meg nekik, hogy embert öljenek, Black Adamnek nincsenek ilyen aggályai. Lévén, hogy ő egy igazi antihős. Nos, hogy mennyire is lesz antihős, azt majd megtudhatjuk, amint elérkezik a mozibemutató, azaz 2022 július 29-én. A filmet Jaume Collet-Serra rendezi, akitől eddig olyan filmeket láthattunk, mint A zátony, az Éjszakai hajsza, vagy a Non-stop.

A legérdekesebb filmes Guinness Rekordok

(Via Puliwood)


Article Tags: · ·