FILMEZZUNK.HU
A Kingsman rendezőjével készíti el első filmet Dua Lipa énekesnő

A Kingsman rendezőjével készíti el első filmet Dua Lipa énekesnő

1338

A Kingsman rendezőjével készíti el első filmet Dua Lipa énekesnő

Dua Lipa háromszoros Grammy díjas koszovói-albán származású angol énekesnő, dalszerző. Miután modellként dolgozott, 2015-ben leszerződött a Warner Records kiadóval, 2017-ben pedig kiadta önmagáról elnevezett debütáló stúdióalbumát. Az album harmadik lett a brit albumeladási listán, és kilenc kislemezt adtak ki róla. 2018-ban Lipa Brit Awards díjat kapott a „Legjobb brit női szóló előadó” és a „Legjobb brit új előadó” kategóriákban. Az One Kiss című első kislemezét 2019-ben a Brit Awardson az év dalának választották. Második nagylemeze Future Nostalgia címmel 2020 márciusában jelent meg, és széleskörben kritikailag elismert lett; Lipa hat Grammy-jelölést kapott érte.

A Kingsman rendezőjével készíti el első filmet Dua Lipa énekesnő

Dua most új dologba vágja fejszéjét, mivel most készül első filmje, amivel rögtön a mélyvízbe is került, mivel máris egy szuperhősös filmben kapott szerepet. Az énekesnő ezúttal Superman oldalán egy kémfilmben fog bemutatkozni. A film az Argylle címet kapta, amit Matthew Vaughn (Ha/Ver, Kick-Ass 2, Kingsman-filmek) rendezett. Nagy szó, hogy maga az elismert filmproducer személyesen kérte fel az egyik szerepre korunk talán legmenőbb énekesnőjét, Dua Lipa-t.

Az Argylle Ellie Conway hamarosan kiadásra kerülő kémregényéből készül, és a világ legjobb kémjének világ körüli kalandjait meséli el. A filmet augusztusban kezdik forgatni Amerikában, Londonban és még néhány helyszínen. A filmet folytatásosnak tervezik, amiből jelenleg három részt kívánnak elkészíteni. Azt egyelőre még nem tudni, hogy az énekesnő mind a három részben tiszteletét teszi-e. Dua olyan nagynevű és elismert színészek oldalán fog szerepelni, mint Henry Cavill, Samuel L. Jackson, Sam Rockwell, John Cena, Bryan Cranston vagy Bryce Dallas Howard. A filmesek elmondása szerint ez a produkció új alapokra fogja helyezni a kémthrillerek világát.

Szerző: MéziMcFly

Filmek, amelyek kicsi költségvetésük ellenére hatalmasat kaszáltak


Article Tags: · · · · · · · · ·