FILMEZZUNK.HU

Itt az új Öngyilkos osztag vadonatúj szinkronos előzetese!

6511

Itt az új Öngyilkos osztag vadonatúj szinkronos előzetese!

Már csak pár hét van hátra a The Suicide Squad – Az Öngyilkos Osztag bemutatójáig, melyben James Gunn gondolta újra a DC Moziverzum 2016-os filmjét. A forgatókönyvet is jegyző rendező pár karaktert ugyan átmentett David Ayer próbálkozásából, de több új szereplő is felbukkan majd a vásznakon, például a Sylvester Stallone hangján megszólaló humanoid cápa, King Shark.

Az előző film gárdájából a korábbi híreknek megfelelően Margot Robbie (Harley Quinn), Joel Kinnaman (Rick Flag), Jai Courtney (Bumeráng kapitány) és Viola Davis (Amanda Waller) tér vissza. Hozzájuk csatlakozik Polka-Dot Man szerepében David Dastmalchian (A Hangya és a Darázs), Steve Agee (BrightBurn – A lángoló fiú) Cápakirályként, a direktor országos cimborái, Nathan Fillion és Michael Rooker pedig Javelin és Savant szerepében tűnnek majd fel. Talán a Will Smith helyére érkező Idris Elba szerepével kapcsolatban történt a legtöbb találgatás, ő most már hivatalosan is a Bloodsport nevű zsoldost fogja megformálni.

Az említetteken kívül Peter Capaldi a Thinker, a Saturday Night Live gárdáját erősítő Pete Davidson Blackguard, James Gunn testvére, Sean Gunn Weasel, John Cena a Peacemaker, Alice Braga (Isten városa) Sulsora, Mayling Ng-hez (Wonder Woman) Mangal és Daniela Melchior a Ratcatcher szerepében is benne lesz a filmben. A rendező továbbá arról is lerántotta a leplet, hogy a csapatnak két eredeti, tehát nem a forrásanyagból átvett gonosszal kell majd szembenéznie a történetben, méghozzá Juan Diego Botto és Joaquín Cosío alakításában. A The Suicide Squad – Az Öngyilkos Osztag augusztus 6-án debütál az amerikai vetítőtermekben és az HBO Maxen, Magyarországon pedig egy nappal korábban, augusztus 5-én mutatják be a mozikban.

15 filmsztár, akinek a valódi arcát csak nagyon kevesen ismerhetik

(via Puliwood)


Article Tags: · · · · · · · · · · ·