FILMEZZUNK.HU
Miután (2019) - Kritika

Megérkezett a Miután elbuktunk vadonatúj filmelőzetese!

3873

Megérkezett a Miután elbuktunk vadonatúj filmelőzetese!

Már lassan 3 év telt el azóta, hogy bemutatták a Miután című romantikus filmet, azóta pedig alaposan felgyorsultak az események. Tavaly megjelent ugyanis a folytatás, a Miután összecsaptunk, majd a rajongók nagy örömére bejelentették, hogy a második résszel nem ér véget Tessa és Hardin története! A legújabb résznek pedig most kijött egy új előzetese is!

Természetesen ezúttal is rengeteg utalás lesz a könyvre, ami a történet alapjául szolgál, ráadásul a trailer alapján már egy-két részletet is tudunk a Miután elbuktunk filmről. Noha a romantika és a szerelem ezúttal is középpontba kerül, Tessa és Hardin számára újabb hullámvölgyek érkeznek el, ráadásul a bizalom is megrendül közöttük. Egy biztos, az előzetes alapján a korábbi részek hangulata garantált!

Ráadásul nem ez lesz az utolsó alkalom, amikor kedvenceink visszatérnek, hiszen ősszel kiderült, hogy a készítők még egy utolsó, negyedik filmet is terveznek. Ez, a harmadik résszel együtt azt fogja bemutatni, mi történik a szerelmespárral az egyetemi évek után, és létezik-e egyáltalán számukra happy end. A Miután elbuktunk 2021. szeptember 30-án debütál.

10 színész, akikről nem is gondolnád, hogy döbbenetesen gazdagok

(Via joy.hu)


Article Tags: · ·