FILMEZZUNK.HU
Látványos előzetesen debütál a Star Wars Visions!

Látványos előzetesen debütál a Star Wars Visions!

1078

Látványos előzetesen debütál a Star Wars Visions!

Réges régen, egy messzi messzi galaxisban… a Star Wars Visions, mint a legújabb animációs sorozat több ízben is meg fogja haladni a Skywalker-szágát. Ez a legújabb változata a SW-nak, egy japán filmes elképzelés, ami feltárja a galaxis eddig ismeretlen részleteit.

Masahiko Otsuka és Hiroyuki Imaishi rendezők elmondták, hogy az ő két Star Wars víziójuk egyike (The Elder) a Skywalker-történet előtt, a másik (The Twins) pedig az után fog játszódni. “Néhány nézőnek ez a sorozat lehet az első Star Wars-élménye, tehát egy olyan dolgot szerettem volna készíteni, amit háttértudás nélkül is élvezni lehet’ – mondta Otsuka, a Baljós árnyak előtt játszódó The Elder rendezője. “A történetünk nem kapcsolódik közvetlenül a filmek egyik karakteréhez sem, de a Jedi lovagokról szól, a mesterek és padavanok kapcsolatát vizsgálja egy régebbi korban.” Imaishi rendezése, a The Twins a Skywalker kora után játszódik, és – mint a címéből is kitalálhattátok – egy ikerpárt követ majd nyomon, akik sötét Erővel rendelkeznek, és a Birodalom bukása után “egy új remény” után kutatnak.

Kenji Kamiyama, aki a Jedi című epizódját rendezte szintén egy olyan történetet álmodott meg, mely Skywalker-szága után játszódik. “Azon tanakodtam, vajon a 9. rész után a galaxisban béke honol? Mindannyian szeretjük a Jediket és fénykardjaikat, de mi történik a Jedi lovagokkal a filmek után? A történetem erről szól” – mondta a rendező. “Amikor először láttam a Star Warst, lenyűgözött ennek a kölyöknek, Luke Skywalkernek a története, aki a semmiből jött, és egy óriási kalandra indult. Számomra ez a Star Wars varázsának a gyökere, tehát egy galaktikus méretű kalandot szerettem volna felvázolni egy másik karakterrel.”

A széria 9 részből fog állni, melyek bár teljesen különállóak lesznek egymástól,  a filmesek mégis fontosnak tartották filmjeiket elhelyezni a Star Wars-idővonalán. A sorozathoz július elején érkezett meg az első előzetes, ahol elárulták, hogy az évadnyitót idén szeptember 22-én tervezik bemutatni a Disney+-on.

Szerző: MéziMcFly

14 híres színész, akiről nem is sejtetted, hogy szerepelt egy Star Wars filmben


Article Tags: · · · ·