FILMEZZUNK.HU
Baromi ütős az új G.I. Joe-film végső filmelőzetese!

Baromi ütős az új G.I. Joe-film végső filmelőzetese!

2112

Baromi ütős az új G.I. Joe-film végső filmelőzetese!

A G. I. Joe – Megtorlás (2013) után téli álmát aludta a szuperharcosokról szóló sorozat, most azonban elkészült a Kígyószem: G.I. Joe – A kezdetek című spinoff, azaz olyan epizód, amely az egyik hős történetét meséli el. A forgatás februárban fejeződött be. Most pedig kijött hozzá a végső előzetes.

A címszereplő Henry Golding, aki fénysebességgel lett az egyik legkeresettebb sztár Hollywoodban (Kőgazdag ázsiaiak, Múlt karácsony). A színész megemlegeti a Kígyószem forgatását, mert rendkívüi erőfeszítéseket követelt tőle. „Fájdalmas volt” – mesélte Golding az NME-nek.

“Inkább harcművészetes film, mint szuperhősös mozi. Rengeteg rohangászás meg verekedés van benne. Baromira utáltam az elején, mert annyi időm sem volt, hogy szusszanjak egyet és kimenjek a vécére. Az első hét szó szerint maga volt a pokol. Sírtam a menedzseremnek a telefonba: azt sem tudom, mit csinálok!”

A filmet gyártó Paramount stúdió és a Hasbro játékgyár időközben bejelentette, hogy már előkészületben van a következő G.I. Joe film. Nem a Kígyószem folytatása lesz, hanem kiterjeszti a G. I. Joe univerzumot.

10 zseniális film, amit egy színész tett naggyá


Article Tags: · · ·