FILMEZZUNK.HU
Biztossá vált, jön a Szerelmes hangjegyek 4!

Biztossá vált, jön a Szerelmes hangjegyek 4!

16284

Biztossá vált, jön a Szerelmes hangjegyek 4!

A High School Musical (Szerelmes hangjegyek) idén már a 15. születésnapját ünnepelte. Vanessa Hudgens (32) és Zac Efron (33) meghallgatásvideója, egyből a szilveszteri bulis karaokehoz vezetett minket, és meg sem álltunk az érettségi jelenetéig. Mindannyiuk életében volt egy pont, amikor a High School Musical 4. részéért esedeztünk.

High School Musical 3. - Végzősök (High School Musical 3: Senior Year, 2008)

Nos, ha lehet hinni a híradásoknak, a Szerelmes hangjegyek 4 megtörténik. Komolyan. A Disney-csatorna ugyanis jelezte: hamarosan nekikezdenek a forgatásnak. Az új zenés-táncos film egy teljesen új szereplőgárdát ígér, nézzünk szembe a tényekkel, Troy és Gabriella 12 éve érettségiztek, és alsóhangon 30 évesek a szerep szerint. Előreláthatólag annyit tudunk, hogy az East High Wildcats és a rivális gimi kosárcsapata, a West High Knights között még mindig nem dőlt el az évtizedes harc. Egyes pletykák szerint visszatérő szerepekre is számíthatunk – ki ne látná szívesen Sharpayt a drámaklub elnökeként?

Az első Szerelmes hangjegyek-filmre 2006 januárjában összesen 7.7 millió néző volt kíváncsi az Egyesült Államokon belül, míg folytatása miatt 2007 augusztusában 18.6 millió ember ült a televíziók elé, a harmadik részt már a mozikban mutatták be 2008 októberében, világszerte több, mint 250 millió dollár bevétellel.

Így néznek ki a Bajos csajok sztárjai 16 évvel a bemutató után

(via AceShowbiz)


Article Tags: · · · · ·