FILMEZZUNK.HU
Robert De Niro és Anne Hathaway újra közös filmmel jelentkezik

Robert De Niro és Anne Hathaway újra közös filmmel jelentkezik!

1576

Robert De Niro és Anne Hathaway újra közös filmmel jelentkezik

Az Ad Astra – Út a csillagokba rendezőjének készülő új filmje, az Armageddon Time esetében már óvatosabb lehet a nagyközönség, mert amúgy ebben sem kisebb nevek fognak szerepelni, de témája hasonlóan komplex sztorit ígér. Az már eddig is tudvalevő volt, hogy Cate Blanchett fog szerepelni az Armageddon Time-ban. A Slashfilm értesülései szerint azonban olyan színészek csatlakoztak a projekthez mint Robert De Niro, Anne Hathaway, Donald Sutherland (aki már az Ad Astrában is játszott), és Oscar Isaac.

Robert De Niro és Anne Hathaway újra közös filmmel jelentkezik

Az Armageddon Time alapvetően egy felnőtté válási történet lesz, ami a Reagan-korszak hajnalán fog játszódni, és egy barátság áll majd a centrumában. Állítólag sokkal derűsebb, szívmelengetőbb, érzelmesebb lesz, mint James Gray korábbi filmjei (Z, az elveszett város, Az éjszaka urai).

A rendező jellemzése szerint az Armageddon Time sokat merít a saját gyerekkori élményeiből, és azt fogja bemutatni, hogy az ember a nehéz időkben is hogyan tarthatja meg a lehető legjobb énjét. Szóval sejthetjük, hogy Gray nem éppen a Reagan-korszak, illetve a neokonzervatív, testkultuszos nyolcvanas évek pozitív oldalát fogja bemutatni annak ellenére, hogy ezt egy derűsebb történetnek szánja.

A 10 legjobb film, ami könyv alapján készült

(Via IGN Magyarország)


Article Tags: · · ·