FILMEZZUNK.HU
Hátborzongató az Eleven kór magyar nyelvű előzetese!

Hátborzongató az Eleven kór magyar nyelvű előzetese!

1974

Hátborzongató az Eleven kór magyar nyelvű előzetese!

Hátborzongató előzetest kapott James Wan új horrorja! A 2018-as Aquaman sikere után és a jövőre érkező folytatás forgatása előtt James Wan rendező mindenképpen szerett volna egy olyan filmet tető alá hozni, mellyel visszatérhet horroros gyökereihez. A 2004-es Fűrész és a Démonok között 1-2. rendezőjének új filmjében egy nőt bizarr és rémisztő látomások gyötörnek, melyek során brutális gyilkosságok szemtanúja lesz. Az Eleven kórt szeptember 2-án mutatják be a magyar mozikban, és megérkezett az első előzetes is a filmhez magyar nyelven.

Az Eleven kór cselekményét nagy titkolózás övezte a forgatások alatt és azok után is. James Wan szerint már azzal is túl sokat elárulna a filmről, ha a címéről bővebben beszélne (az eredeti angol cím Malignant, azaz Rosszindulatú). A film főszereplőjét, Madisont (Annabelle Wallis) egy rosszindulatú alak, Gabriel “zaklatja”, aki az előzetes tanúsága szerint a nő fiatalkorában is jelen volt, és akire “az ördögként” hivatkozik.

A trailerből kiderül, hogy Madisonnak eléggé problémás gyerekkora volt, és ennek emléke akkor tör rá újra, amikor régi videófelvételekre bukkan. A rendező nem volt hajlandó túl sok részletet elárulni a misztikus Gabrielről, de azt elmondta, hogy a rosszindulatú főgonosznak köszönhetően a saját filmkészítési stílusa is új elemmel bővül, és nem fogja magát ismételni. Wan szerint az Eleven kór nem egy jumpscare-horror lesz, és azok, akik ismerik korábbi filmjeit talán meg fognak lepődni azon, hogy miként jelennek meg a horror műfajának stílusjegyei az új filmben.

12 horror film, amiket valós események ihlettek

(Via IGN Magyarország)


Article Tags: · · ·