Arnold Schwarzenegger visszatér még, mint a Terminátor?

Arnold Schwarzenegger visszatér még, mint a Terminátor?

1582

Arnold Schwarzenegger visszatér, mint a Terminátor?

A 2019-ben mozikba került eddigi utolsó Terminátor film, a Sötét végzet nem igazán váltotta be a hozzá fűzött reményeket, hiába hozták vissza a produceri székbe James Cameront, a főbb szerepekbe pedig Arnold Schwarzeneggert és Linda Hamiltont, a film gyakorlatilag elhasalt a pénztáraknál.

Terminátor: Sötét végzet - Filmkritika (Terminator: Dark Fate) 2019

A régi arcok mellett pedig új sztárok is felbukkantak a történetben, maga Mackenzie Davis karaktere és annak eredete egészen frissnek ígérkezett. A Sötét végzet halvány sikere mellett pedig nem volt egyértelmű, hogy a jövőben bővülhet-e még a franchise. A NME magazinnak adott legfrissebb interjújában Davis azonban egészen határozott választ adott, amikor arról kérdezték, lát-e arra esélyt, hogy újabb Terminátor filmek készüljenek.

“Nagyon szerettem a filmet, büszke vagyok mindarra, amit összehoztunk, de úgy néz ki, nem volt rá igény. Szerintem őrültség lenne azt hinni, van igény egy hetedik filmre. Mindenképp oda kell figyelni arra, mire vágyik a közönség, a közönség pedig új dolgokat szeretne”

– jegyezte meg a színésznő. Bármennyire is gyengén sikerült, azért mi mindig örülünk, ha Schwarzit egyik, vagy talán legikonikusabb szerepében láthatjuk.

Filmsztárok, akik drámai változáson mentek keresztül egy szerepért


Article Tags: · ·

Comments are closed.

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download