FILMEZZUNK.HU
Jim szerint a világ 2001 - sorozat szülőknek

Az 5 legjobb sorozat szülőknek, ha a gyerkőcök már lefeküdtek aludni

5526

Az 5 legjobb sorozat szülőknek, ha a gyerkőcök már lefeküdtek aludni

Kedves Szülők, most rajtatok a sor. Az elmúlt években megnéztünk pár sorozatot, ami kifejezetten a nagycsaládos, vagy épp házastársak hétköznapjairól szólnak. A jól ismert szituációkat kisarkítva, parodizálva adják elő. Pár percre, csupa komédiás színész szórakoztat a hétköznapjaival és közben kapcsolja ki az embert a mindennapokból. Ideális egy fárasztó nap után leheveredni, mikor a gyerekek alszanak, és van kedve az embernek nagyokat nevetni. Íme, az általunk javasolt öt legjobb sorozat szülőknek, picit elrugaszkodva a filmek világából!

Férjek gyöngye (1998)

Egy fiatal, hétköznapi házaspár mindennapjaiba pillanthatunk bele. A feleség, Carrie (Leah Remini) egy ügyvédi irodánál asszisztens, mindig a toppon van. Gyönyörű az alakja, csinos, ad a külsejére, emellett ambiciózus és törekszik egyre feljebb jutni a ranglétrán. A férj, Doug (Kevin James) egy jól működő szállító szolgálatnál dolgozik postásként. Szeret olyan lenni amilyen, sokat eszik, szereti az amerikai focit, tévézik… Totális ellentéte feleségének. Mégis szeretik egymást. No, meg az após (Jerry Stiller), hát ő is ott él velük, lenn a pincében…

Férjek gyöngye 1998

Doug szeret olyan lenni amilyen, sokat eszik, szereti az amerikai focit, tévézik… Totális ellentéte feleségének.

Jim szerint a világ (2001)

Nagy család, nagy autó, nagy ház, 3 gyerek. A szülőknek mindig van mit tenni. Gondos anyuka (Courtney Thorne-Smith) sertepertél a konyhában, rendezi a gyerekei életét, gondoskodik a férjéről, és két testvéréről (Kimberly Williams, Larry Joe Campbell). A mindenkiben ellenséget látó apuka (James Belushi), oly módon ragadja meg az élet értelmét, ami nagyon mélyen mindenkiben benne van. Szereti a vitákat, őrjöng, ha focimeccset lát, gyűlöli a csiga tempót, ha nincs kaja meg ilyesmiket. Családos emberként mi fetrengtünk a röhögéstől, és rendszeresen felismertük magunkat a karakterekben. Kiváló sorozat szülőknek!

Jim szerint a világ 2001

James Belushi és Courtney Thorne-Smith, azaz Jim és Cheryl a Jim szerint a világban.

Apa csak egy van (2011)

Igazi amerikai sorozat csak úgy, mint elődei. Más végéről ragadja meg a családos élet témáját, mint a „Jim szerint a világ”, ugyanis itt már három ifjú lány szüleinek életét mutatják be. A dolgos hétköznapok és a sok munka miatt nem tudnak úgy figyelni gyermekeikre, azonban a csemeték nem hagyják magukat és végül úgy is minden körülöttük forog. Bonyolultabb kivitelű történet, amely még nem olyan hosszú múltra tekint vissza, mint a feljebb említett kettő. Sok jó részből állt, de több olyan is akadt, aminek az értékrendjével nem értettem egyet. Mindenesetre kellemes időtöltésnek bizonyult ezt is nézni, Tim Allen-el a főszerepben.

Apa csak egy van 2011

Tim Allen-el a főszerepben, az Apa csak egy van remek kikapcsolódás a házaspároknak.

A semmi közepén (2009)

Frankie és a férje Mike, illetve defektes családjuk életét bemutató sorozat, ami az isten háta mögött Indiana államban Orson városában játszódik, ami arról híres, hogy az égvilágon semmi nem történik. Az életük nem túl vidám, szegények mint a templom egere, Frankie egy kihalt autókereskedésben dolgozik, Mike pedig karbantartóként próbálja megkeresni a kenyérre valót, hogy eltartsák három különbözőképpen furcsa gyereküket.

Az 5 legjobb sorozat szülőknek, ha a gyerkőcök már lefeküdtek aludni

A Goldberg család (2013)

Az 1980-as években még Reagan lakott a Fehér Házban, a plázák tele voltak farmerrel és neonszínekkel, és Goldbergék nagylábon éltek. Méretes videokamerájával felszerelkezve a 11 éves különc, Adam, mindenféle őrültségnek lesz szemtanúja, miközben lefilmezi folyton civódó, de szerető családját: a gyerekeit a széltől is óvó, minden lében kanál anyját, lobbanékony apját, lázadozó nővérét, folyton aggodalmaskodó bátyját és szuperlaza nagyapját.

Az 5 legjobb sorozat szülőknek, ha a gyerkőcök már lefeküdtek aludni

“Istennek köszönhetem, hogy még élek!” – Tim Allen

(Címlapkép: forrás 1, forrrás 2)

//bluegirl//


Article Tags: · · · · ·