FILMEZZUNK.HU
Előzetest kapott Kate, a női John Wick!

Előzetest kapott Kate, a női John Wick!

903

Előzetest kapott Kate, a női John Wick!

Hamarosan megérkezik a Kate című akciófilm, amire azért is érdemes odafigyelni, mert a főszereplőt az a Mary Elizabeth Winstead (Ragadozó madarak (és egy bizonyos Harley Quinn csodasztikus felszabadulása, Cloverfield Lane 10), aki Quentin Tarantino felfedezettje. Most pedig Mary megkapja a saját, John Wick-stílusú akciófilmjét.

A Kate címszereplője egy bérgyilkosnő, akinek Tokióban a jakuza egyik tagját kellene kiiktatnia, de elszúrja a megbízást. Kiderül, hogy még meg is mérgezték, és 24 órája van rá, hogy bosszút álljon azokon, akik lassú halálra ítélték. Közben egyik korábbi áldozatának lányával közelebbi kapcsolatba kerül. A másik főszereplő pedig Woody Harrelson (Zombieland, Szemfényvesztők, Venom) lesz, akit nem kell bemutatnunk. A rendező Cedric Nicolas-Troyan, aki A Vadász és a Jégkirálynővel mutatkozott be Hollywoodban. További főszereplők lesznek: Tadanobu Asano, Michiel Huisman és Jun Kunimura.

Érdekesség, hogy a főszerepet játszó Winstead korábban elmesélte, hogy saját maga hajtotta végre a kaszkadőrmutatványait, és az egyik, amelyben a japán énekes-dalszerzővel, Miyavival kellett megküzdenie közelharcban, különösen nehéz volt, mert ha akartak volna se tudtak volna testdublőröket használni a szűk lakásban. A film szeptember 10-én kerül a Netflixre, de jó hír, hogy néhány moziban is bemutatásra kerül.

Szerző: MéziMcFly

10 híresség, akiknek a szülei törvénybe ütköző dolgot tettek


Article Tags: · · ·