FILMEZZUNK.HU
Reszketésre fel, itt a Kampókéz első szinkronos előzetese!

Reszketésre fel, itt a Kampókéz első szinkronos előzetese!

1483

Reszketésre fel, itt a Kampókéz első szinkronos előzetese!

Kampókéz városi legendájának bemutatásával kezdődik a Kampókéz legújabb, igencsak impozáns előzetese, mely egy remek filmet vetít elénk. A Kampókéz legújabb része 2021. augusztus 26-án kerül a hazai mozik vásznaira.

A hivatalos történet szerint a helyiek körében köztudott, hogy Chicago Cabrini Green nevű környékének lakóházait egy rémtörténetekből ismert, kampókezű természetfeletti gyilkos tartotta rettegésben, akit kellő bátorsággal megidézhetett az, aki ötször kimondta a nevét a tükör előtt. Napjainkban, tíz évvel azután, hogy a Cabrini utolsó eredeti épületét is lebontották és a felértékelődött területet az ezredforduló után született generáció népesítette be, Anthony McCoy vizuális művész és barátnője, a galériavezető Brianna Cartwright beköltöznek egy ottani luxuslakásba.

Anthony festői karrierje éppen hullámvölgyhöz ér, amikor találkozik egy régi lakossal, akitől megismeri Kampókéz valódi, szörnyűséges történetét. Hogy megőrizze pozícióját a chicagói művészeti világban, Anthony elhivatottan kutatni kezdi a kísérteties részleteket, amik friss ihletet adhatnának műveihez. Nem sejti, hogy eközben olyan múltra nyit ajtót, ami kikezdi elméje épségét és iszonyatos erőszakhullámot enged szabadjára.

Ez a 12 filmsztár majdnem életét vesztette forgatás közben


Article Tags: · · ·