FILMEZZUNK.HU
Jön a Csókfülke 3. része, amihez most kijött a legújabb előzetes!

Döbbenetes siker a Csókfülke harmadik része!

791

Döbbenetes siker a Csókfülke harmadik része!

A Csókfülke franchise az első két résszel még ki tudta elégíteni a romantikus tinivígjátékok rajongóit, most azonban úgy tűnik, a harmadik részt már mindenki a pokolba kívánja.

Hivatalos: jön A csókfülke 3!

A csókfülke 3 jött, látott és … győzött? Hát, ez is nézőpont kérdése. A film jelenleg a legnézettebb produkció a magyar Netflixen, de cserébe szinte mindenki utálja. A Beth Reekles regényei alapján készült filmet titokban forgatták a második résszel együtt 2019-ben Dél-Afrikában, majd néhány napja, augusztus 11-én debütált a Netflixen.

A történet szerint Elle főiskolára készül, azonban nehéz döntés előtt áll: vagy az ország másik felére költözik szerelmével, Noah-val, vagy betartja gyerekkori ígéretét, és legjobb barátjával, Lee-vel kezdi meg a tanulmányait. Valakinek kénytelen lesz összetörni a szívét…

A film a RottenTomatoes kritikaaggregátor portálon mindössze 8 százalékon áll, de a hazai nézők körében sem aratott osztatlan sikert, és akkor még finoman fogalmaztunk. A Mafabon 45 szavazat és 12 vélemény után mindössze 43 százalékot kapott, és a legtöbben pocsék lezárásról számoltak be.

14 mesejelenet, ami a szemünk előtt kelt életre

(Via mafab.hu)


Article Tags: · ·