FILMEZZUNK.HU
Kaszál a Venom, jöhet a második rész?

BRÉKING: Elhalasztották a Venom 2 premierjét!

805

BRÉKING: Elhalasztották a Venom 2 premierjét!

Amikor már azt hittük, visszatérhetünk a normális kerékvágásba, a Sony közbelépett. Szeptember 24. helyett október 15-én debütál a tervek szerint a Venom 2. – Vérontó az amerikai mozikban. A halasztás hátterében a koronavírus delta variánsának terjedése áll, de a filmet annyiszor csúsztatták már el, hogy ezt az októberi premierdátumot is valószínűleg jó nagy és sok kérdőjellel kell bennük. Ez pedig természetesen a hazai premiert is érinteni fogja.

Mindeközben a mozik még mindig messze vannak attól, hogy visszahozzák a kiesett bevételeket, és az ilyen címek halasztásával mindez csak tovább fog tolódni. Az amerikai filmszínházak az utóbbi hónapokban meglehetősen vegyes számokat produkáltak, melyek köszönőviszonyban sincsenek a járvány előttiekhez képest.

Az Andy Serkis rendezésében készülő film első része 2018-ban került a mozikba, és kisebb meglepetésre hatalmas siker lett, mely összesen 855 millió dollárt kaszált. A folytatásban természetesen visszatér Tom Hardy is, aki nagyban kivette a részét a forgatókönyv megírásából is, és már a harmadik részen ötletel, melyben mindenképp látni szeretné Tom Holland Pókemberét is. A további szerepeket Woody Harrelson, Michelle Williams, Stephen Graham és Naomie Harris alakítják.

Egyre közelebb kerülünk ahhoz, hogy összejöjjön a Venom-Pókember crossover-film

(Via mafab.hu)


Article Tags: · · ·