FILMEZZUNK.HU
Johnny Depp kitálalt: Hollywood bojkottálja a Karib-tenger kalózai sztárját

Johnny Depp kitálalt: Hollywood bojkottálja a Karib-tenger kalózai sztárját

1848

Johnny Depp kitálalt: Hollywood bojkottálja a Karib-tenger kalózai sztárját

Nemrégiben számoltunk be arról, hogy a 2020-ban mozikba került Minamata rendezője (amelyben Johnn Depp főszerepel), Andrew Levitas hangot adott annak, hogy szerinte Hollywood egyszerűen bojkottálja a filmjét.

Johnny Depp majdnem meghalt filmforgatás közben

Lewitas meglehetősen velősen fogalmazott az üggyel kapcsolatban, szerinte a filmes szakma egyszerűen mindent elkövetett annak érdekében, hogy filmje minél hamarabb feledésbe merüljön. Az MGM reagált a rendező kijelentéseire, a stúdió szerint a Minamata továbbra is az American International Pictures megjelenései között szerep, most azonban maga Johnny Depp is megszólalt a téma kapcsán:

“Vannak filmek, amelyek megérintik az embereket, ez hatással van a Minamata szereplőire és azokra is, akik hasonló dolgokat éltek át. Hollywood pedig bojkottál engem? Egy ember, egy kellemetlen szituáció miatt?”

– nyilatkozta Depp. Ugyanakkor azt is fontos megjegyezni, hogy Depp mögött továbbra is stabil rajongótábor áll, akik rendszeresen biztosítják támogatásukról a színészt, legutóbb pedig a San Sebastián Nemzetközi Filmfesztivál rendezői jelentették ki, hogy az idei évben rangos elismerésben részesítik Deppet.

Sajnos most már biztos: Johnny Depp nélkül jön a következő Karib-tenger kalózai-film

(Via mafab.hu)


Article Tags: · ·