FILMEZZUNK.HU
A Marvel atyja nyilatkozott a Bosszúállók 5-el kapcsolatban!

A Marvel atyja nyilatkozott a Bosszúállók 5-el kapcsolatban!

1987

A Marvel atyja nyilatkozott a Bosszúállók 5-el kapcsolatban!

Két évvel ezelőtt lezárult az Infinity Saga, ezzel búcsúzott az MCU szuperhőscsapata, a Bosszúállók – bár persze nem minden tagja. A Marvel Studios idén év elején megerősítette, hogy a képregényekhez hasonlóan a vásznakon is új csapat “toborzásán” dolgoznak, de nem sietik el a dolgokat. Az első Bosszúállók-film 2012-ben jött ki, négy évvel a franchise-t beindító Vasember után, és ekkorra Tony Stark mellett már bemutatkozott a mozikban Hulk (igaz, még Edward Norton megformálásában), Thor és Amerika Kapitány is saját szólófilmekben.

Soha nem látott lezárásra van kilátás a Bosszúállók: Végjátékban

Az MCU negyedik fázisa idén indult el, a Disney+-os sorozatokban és a Fekete Özvegyben viszont nagyrészt régi arcokkal találkozhattunk. Szeptemberben viszont bemutatkozik a mozikban Shang-Chi, a moziverzum első ázsiai származású szuperhőse, és a következő években több új hőssel is megismerkedhetünk különböző filmekben és sorozatokban. Kevin Feige stúdióelnök az ősszel érkező filmmel kapcsolatban beszélt a Collider újságírójával, aki megkérdezte tőle, mikorra várható, hogy összeáll az új Bosszúállók csapata egy közös moziban.

“Azt hiszem azt szeretnénk, ha megfelelő hosszúságú idő telne el a Végjáték után ahhoz, hogy belekezdjünk az új szágába, ami már úton van és elkezdődött [a tervezése]”

– válaszolta Feige.

“Aztán az első fázishoz hasonlóan idő kell ahhoz, hogy építeni kezdjük ezt a szágát, mielőtt mindenkit összeterelnénk.”

Valószínűleg tehát az új Bosszúállókra többet kell majd várnunk a negyedik fázis kezdete után, amint amennyit anno az első csapatra kellett a franchise indulását követően. Az Marvel negyedik fázisának az eddig már bemutatott Fekete Özveggyel együtt 11 film lesz a része, ezek legtöbbjében már ismert karakterek hősködnek majd a vásznakon, de bemutatkozik például a Fantasztikus Négyes, valamint a 7000 éve a Földön rejtőzködő Örökkévalók is. Ezek mellett pedig érkezik egy rakás Disney+-os sorozat, melyekben olyan fiatal hősökkel ismerkedhetünk majd meg, mint Ms. Marvel, She-Hulk, vagy Ironheart.

Ebben a filmben lesz a Marvel első nyíltan meleg házaspárja!

(Via IGN Magyarország)


Article Tags: · · ·