Befutott A srác nem jár egyedül magyar nyelvű előzetese!

Befutott A srác nem jár egyedül magyar nyelvű előzetese!

2105

Befutott A srác nem jár egyedül magyar nyelvű előzetese!

A közelmúltban robbant a hír, hogy a 90-es évek egyik kedvenc vígjátéka, A csaj nem jár egyedül című film remaket kap, méghozzá nem is akármilyen módon. Mivel a történeten sokat nem akartak csavarni, ezért gondoltak egyet a készítők és kitalálták, hogy a népszerű filmje újragondolt verziójában kicsit felcserélik a szerepeket. Vagyis a népszerű srác helyett egy népszerű csaj fog kikupálni egy kicsit sem közkedvelt fiút. Így nem is olyan meglepő, hogy A srác nem jár egyedül címet kapta a készülő alkotás, aminek most megnézhetitek az első előzetesét magyar nyelven.

Az ikonikus tinifilm egyik egykori főszereplője, pontosabban a Laineyt alakító Rachel Leigh Cook is szerepet vállal a produkcióban, mint a suli menő csajának édesanyja. Hogy vajon Freddie Prinze Jr. is visszatér-e még nem tudni, mindenesetre a film egykori rajongóinak nagyon tetszik, hogy egy kicsit szeretnének visszahozni az 1999-es filmből.

A filmet egyébként Mark Waters rendezte, akinek olyan filmek köthetőek a nevéhez, mint a Bajos csajok, a Nem férek a bőrödbe vagy az Excsajok szelleme, a forgatókönyvet pedig R. Lee Flemming írta.

12 sosem látott fotó a mai filmvilág legnagyobb sztárjairól

(Via Joy.hu)


Article Tags: · · · · ·

Comments are closed.

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download