Magyarországon jár éppen John Travolta

Magyarországon jár éppen John Travolta

774

Magyarországon jár éppen John Travolta

Ha celebek érkeznek Budapestre általában filmforgatás céljából teszik. Ezúttal John Travolta teszi tiszteletét nálunk. Utazásának célja viszont családi jellegű, ugyanis lányához érkezett, hogy meglátogassa, aki Magyarországon forgatja legújabb filmjét a Get Lost-ot, ami amerikai-magyar produkció lesz. Érdekesség, hogy Travolta és lánya szerepelt együtt közös filmben a 2009-es Vén csontok-ban. Most apa és lánya még Káel Csaba kormánybiztossal is találkoztak, aki átadta Budapest Wonderland szimbolikus kulcsait a világhírű sztároknak. Ezenkívül John a Nemzeti Filmintézet vezetőivel is találkozik.

Magyarországon jár éppen John Travolta

A film a magyarországi helyszíneken életre kelt Lewis Carroll Alice Csodaországának történetét meséli el újragondolva, többek között olyan elképesztő magyarországi helyszíneken forgatva, mint az aszódi kastély, a turai kastély, a Dunakanyar és Budapest olyan egyedülálló pontjain, mint a Halászbástya, a Hősök tere, a Gellért Hotel,  a Vajdahunyad vára vagy az Operettszínház.

A történetben a film főhőse, Alicia egy fiatal, bizonytalan lány, aki édesanyja halála után próbál újra magára találni, elveszve egy Európa körüli utazáson. Alicia egyetlen célja és vágya teljesíteni édesanyja utolsó kívánságát. Útja során rengeteg akadályba és kihívásba ütközik, eljut Csodaországba, Budapest misztikus városába, ahol nagy döntés elé kerül: Csodaországot választja, és a mesében éli tovább életét, vagy visszatér a valóságba, és a felnőtté válás útjára lép?

Magyarországon jár éppen John Travolta

A produkció további főszereplői lesznek: Sasha Luss (Valerian és az ezer bolygó városa), Edouard Philipponnat (Hét nővér), továbbá két Oscar-díjra jelölt, Terrence Howard (Ütközések, A vasember, Nyomulj és nyerj!) és James Cromwell (Halálsoron, Utódlás, Babe) is, és Árpa Attila is fel fog tűnni egy kisebb szerep erejéig. A producerek Michael Mendelsohn (Harcosok klubja, Mátrix) és Major István (Liza, a rókatündér) lesznek. A film a streamingon lesz elérhető 2022. nyarán.

Szerző: MéziMcFly

 


Article Tags: ·

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download