FILMEZZUNK.HU
16 alkalom, amikor a színészek utálták jelmezüket

16 alkalom, amikor a színészek utálták jelmezüket

14781

16 alkalom, amikor a színészek utálták jelmezüket

Képzeld el azt, amikor 10 órán keresztül, a tűző napon egy 20 kilós jelmezben kell forgatnod. Ez csak egyike azoknak az extrém eseteknek, amikkel a szuperhős sztároknak meg kell birkózniuk. Még ha mi, nézők, előkelőnek is látjuk őket fénylő páncéljukban, a sztárok nem mindig érzik ezt át, miközben szerepben vannak. Időnként a dolgok nehézzé válhatnak, és pontosan ilyenkor van szükség a kaszkadőrökre. Következő cikkünkben összegyűjtöttünk pár olyan színészt, akik a lehető leggyorsabban meg akartak szabadulni jelmezüktől, mert úgy érzik, azonnal felrobbannak. Ismerjük be, a végtelennek látszó türelmük igazán tiszteletre méltó.

1) Tom Holland, Pókember jelmeze viselése közben a vízpótlás nehézségeivel szenvedett.

16 alkalom, amikor a színészek utálták jelmezüket

Tom Holland volt a legutóbbi Pókember. Igaz, ez a szerep karriere nagy mérföldköve volt, ezzel persze tisztában is van, de ez nem azt jelenti, hogy nem voltak küzdelmek a jelmezével kapcsolatban. Egyik interjúban megosztotta, hogy a jelmez viselése közel sem a legjobb dolog, hiszen elképesztően kényelmetlen. A jelmez minden kényelmetlensége mellett elmondása szerint a legnagyobb problémát a vízpótlás okozta. Mivel a maszkon nincs szájrész, a szeménél keresztül vezettek egy műanyag csövet a szájához, hogy így inni tudjon. Elmondása szerint ilyenkor úgy érezte magát, mint egy nagy szomjas növény.

2) Paul Bettany semmit nem hallott, Vízió alakítása közben.

16 alkalom, amikor a színészek utálták jelmezüket

Paul Bettany számos akciófilmben szerepelt karriere során, de A Bosszúállók: Ultron kora című filmben, amiben Víziót alakította, erejét a fejében lévő Elme Kő adta. “Elég fájdalmas és kényelmetlen,” mondta Paul Bettany kosztümével kapcsolatban. Bár egy nagyon nagy megtiszteltetés volt számára, hogy övé lehet a szerep, beismerte, hogy hetekig, 10 órán keresztül ebben a jelmezben forgatni nem volt túl egyszerű, hiszen még hallani se nagyon tudott benne.

3) Robert Downey Jr. klausztrofóbiás lett Vasember jelmezében.

16 alkalom, amikor a színészek utálták jelmezüket

Valószínűleg egy filmrajongó sincs a világon, aki ne ismerné Tony Stark, vagyis Vasember személyét. Robert Downey Jr.-t már nagyon sok különböző szerepben láthattuk, de talán nem túlzás azt mondani, hogy Vasember alakításáért kapta eddig a legtöbb elismerést. Őszintén úgy látszik, mintha nagyon hozzánőtt volna jelmezéhez, de beismerte, hogy habár nem klausztrofóbiás, nem bír túl sokáig kosztümben maradni. “Nem vagyok klausztrofóbiás, de pár óra után lelkesedésem odavész, és úgy vagyok vele, ‘jó, itt az ideje hogy átvegyék a kaszkadőrök.’”- mondta.

4) Scarlett Johansson Fekete Özvegy jelmeze szúrós és izzadós volt.

16 alkalom, amikor a színészek utálták jelmezüket

A Fekete Özvegy a rajongók számára az egyik legkedveltebb Bosszúálló. Scarlett Johansson, aki a karaktert alakította elmondta, hogy habár imádta szerepét, jelmeze egy teljesen más történet volt, hiszen fekete kosztümje szuper meleg és szuper szűk. Elmondása szerint annyira kényelmetlenül szorította a jelmez, ráadásul olyan meleg volt, mintha úszóruha lenne.

Oldalak: 1 2 3 4


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · ·