FILMEZZUNK.HU
Hogy micsoda? Jelenleg a Shang-Chi minden idők legjobb szuperhősfilmje

Hogy micsoda? Jelenleg a Shang-Chi minden idők legjobb szuperhősfilmje

1034

Hogy micsoda? Jelenleg a Shang-Chi minden idők legjobb szuperhősfilmje

A Marvel Moziverzum első nagy ázsiai szuperhőse, sőt Bosszúállója, Shang-Chi múlt héten mutatkozott be, és nagy sikert is aratott a tengerentúlon, a Disney elvárásain felül teljesített. A Rotten Tomatoes felhasználói pedig a legjobb szuperhősfilmmé emelték, legalábbis jelenleg ennek áll a legjobban a mérlege RT-n a zsáner többi alkotása közül.

Magyar nyelvű előzetest kapott a Shang-Chi és a tíz gyűrű legendája

Egy Reddit-felhasználó hívta fel a figyelmünket arra, hogy a Shang-Chi és a Tíz Gyűrű legendájának igen pozitív az értékelése a kritikaösszesítő oldalon, kiváltképp a felhasználói pontszámokat tekintve. A Shang-Chi jelenleg 98%-on áll a közönség 5000-nél is több szavazata alapján. Ezzel pedig egyelőre a legjobb szuperhősfilmnek számít, szigorúan persze a befogadói százalékot és annak nagyságát nézve.

Ilyen módon a harcművész igazságosztó maga mögé utasította a Pókember: Idegenbent (95%) és a A sötét lovagot (94%), de még a közkedvelt animációs filmet, a Pókember: Irány a Pókverzumot! (93%) is. Igaz, az Idegenbenre 50.000-nél is többen, A sötét lovagra 250.000-nél is többen, az Irány a Pókverzumra! meg 10.000-nél is többen szavaztak, tehát messzemenő következtetéseket még ne vonjunk le a számokból! A Shang-Chi és a Tíz Gyűrű legendáját majd akkor ünnepelhetjük igazán, ha mondjuk egy év múlva is ilyen előkelő helyen szerepel a felhasználói értékelések alapján.

Döbbenetes siker a Shang-Chi, tömegben tódultak rá az emberek a mozikba

(Via IGN Magyarország)


Article Tags: · ·