FILMEZZUNK.HU
Itt van James McAvoy és Claire Foy thrillerének első előzetese!

Itt van James McAvoy és Claire Foy thrillerének első előzetese!

791

Itt van James McAvoy és Claire Foy thrillerének első előzetese!

Az NBC egyre gazdag tartalomfelhozatallal rendelkező streamingszolgáltatójára, a Peacockra érkezik James McAvoy és Claire Foy thrillere, Christian Carion 2017-es francia filmjén alapuló My Son (Fiam). A cselekmény nagy vonalakban egy kisfiú eltűnése köré épül. Bár a Peacock hazánkban egyelőre nem elérhető, a film ott lesz szeptember 15-től megtekinthető.

Kis érdekesség a My Sonnal kapcsolatban, hogy a 2017-es eredeti filmhez hasonlóan, az amerikai feldolgozás esetében is úgy döntött Carion (tehát a 2021-eset is ő rendezi), hogy a főszereplő James McAvoy nem kap szkriptet, hanem a többi forgatókönyvvel ellátott karakter viselkedéséből és megszólalásaiból következtetve veszi fel a fonalat és fedi fel a történet nyitját. Tehát McAvoy feladata a teljes improvizálás volt, ami nem kis kihívás, különösen egy krimi-thriller esetében.

A történet egy apa, Edmund Murray (McAvoy) fia utáni elszánt keresését tárja fel, akiről kiderül, hogy túszul ejtették. Az események Murray volt feleségének (és kisfia édesanyjának, akit Foy alakít) városában zajlanak. Vakmerő kísérletnek tűnhet a My Son, de ha jól sül el, akkor biztos, hogy felejthetetlen élményben lesz részünk.

James McAvoy – 8 meglepő érdekesség a szülinapos színészről

(Via Puliwood)


Article Tags: · · ·