FILMEZZUNK.HU
Magyar nyelvű előzetest kapott Ridley Scott grandiózus filmje, Az utolsó párbaj

Befutott Az utolsó párbaj vadonatúj filmelőzetese magyar nyelven!

1814

Magyar nyelvű előzetest kapott Ridley Scott grandiózus filmje, Az utolsó párbaj

Szinkronnal is nézhető Ridley Scott grandiózus filmje, Az utolsó párbaj! Ridley Scott már számtalanszor bebizonyította, hogy a kisujjában van a filmes szakma, így rendre több műfajban is kipróbálta magát. Az egyik ezek közül a törtélelmi, amiben olyan alkotásokat tett le a nagy öreg az asztalra, mint a Gladiátor, a Robin Hood vagy éppen a Mennyei királyság. Most egy újabb hasonszőrű filmmel jelentkezik, nevezetesen a hathatós című The Last Duellel (Az utolsó párbaj), ami a valóban élt Marguerite de Carrouges igaz történetét fogja bemutatni.

Az 1300 évek közepén Marguerite de Carrouges-t (a gyönyörű és imádni való Jodie Comer), a katonai parancsnok, Jean de Carrouges (Matt Damon) feleségét megerőszakolják. Ha nem lenne ez a tett éppen elég szörnyű, az erőszakot Jacques LeGris (Adam Driver), de Carrouges szomszédja és jó barátja követte el. A nőnek viszont senki nem hisz, főleg nem egy olyan nagy tekintélyű férfival szemben, mint LeGris. Férje, Jean (aki inkább a családja és legfőképpen saját maga becsületét szem előtt tartva) mégsem nézheti tétlenül az ügyet és kihívja LeGris-t egy lovagi párbajra.

A The Last Duel már az előzetesével sem árul zsákbamacskát; ez sokkalta egy dráma lesz inkább a középkorba ágyazva, mintsem egy vérbeli történelmi film. A forgatókönyvet Eric Jager könyve alapján a Good Will Hunting duó, vagyis Matt Damon és Ben Affleck írta Nicole Holofcenerrel egyetemben. A film október 14-én kerül majd a hazai mozikba Az utolsó párbaj címmel.

Istenbe vetett hitének köszönheti Ben Affleck, hogy leszokott az alkoholról

(Via Puliwood)


Article Tags: · · · · ·