FILMEZZUNK.HU
Jön az Aquaman animációs mese, amihez most kijött az első előzetes is!

Jön az Aquaman animációs mese, amihez most kijött az első előzetes is!

1345

Jön az Aquaman animációs mese, amihez most kijött az első előzetes is!

James Wan már nagyban forgatja a 2018-as Aquaman folytatását, de a két rész között csinált egy horrorfilmet és executive producerként részt vett egy animációs Aquaman-sorozat munkálataiban is. A háromrészes Aquaman: King of Atlantishoz megérkezett az első előzetes is, amiből kiderült, hogy az első epizód október 14-én debütál az HBO Maxen.

A családbarát trilógiának ugyan Wan a producere, és sok hasonlóság látható az előzetesben a Jason Momoa főszereplésével készült filmhez, elvileg mégsem egy univerzumban játszódik a mozis változatokkal. A King of Atlantis az Aquaman trónra lépését követő időszakot mutatja be, amikor főhősünk még csetlik-botlik a tengeralatti birodalom vezetése közben, ráadásul a mostohatestvére is a trónra pályázik, és a szárazföldi és óceáni fenyegetésekből sem lesz hiány.

A minisorozatban Cooper Andrews szólaltatja meg a címszereplőt, Thomas Lennon Vulkót, Gilliam Jacobs Merát, Dana Snyder pedig Ormot, az Óceán Mestert. Az Aquaman: The King of Atlantis showrunnerei Victor Courtright és Marly Halpern-Graser, akik James Wan mellett executive producerei is a szériának.

Az Aquaman 2 lehet a DC első horrorfilmje!

(Via IGN Magyarország)


Article Tags: · ·