FILMEZZUNK.HU
A Karib-tenger kalózai 5 (Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales, 2017) - Előzetes

Nagy meglepetés: Johnny Depp mégis visszatérhet, mint Jack Sparrow!

4298

Nagy meglepetés: Johnny Depp mégis visszatérhet, mint Jack Sparrow!

A legendás kalózt, Jack Sparrow kapitányt alakító Johnny Depp az elmúlt évben nem színészi kvalitásaival, hanem zűrös válásával és elveszített bírósági perével adott témát a bulvársajtónak. A bíróságon bizonyítást nyert, hogy a színész tettleg bántalmazta egykori feleségét, az Aquaman sztárját, Amber Heardet, aki a jövőben is inkább a bíróságon szeretne minél több ütést bevinni exférjének ahelyett, hogy egyébként nem túl veretes színészi pályafutását egyengetné tovább.

A Karib-tenger kalózai: Salazar bosszúja (Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales, 2017) - Előzetes

Miután elbukta a pert Johnny Depp, nagyon úgy festett, hogy azzal együtt a színészi karrierjének is búcsút inthet. A Warner felkérte, hogy önként mondjon le Gellert Grindelwald szerepéről, amit ő meg is tett és nagyon úgy néz/nézett ki, hogy a Disney is hátat fordít a színésznek. Az utóbbi időben ugyanis arról lehetett hallani, hogy a Mickey egeres cég szeretné rebootolni A Karib-tenger kalózai franchise-t, és ezt már Jack Sparrow és így Johnny Depp nélkül képzelik el. A terv az, hogy egy női főhős köré építenék fel az új filmeket, akit jó eséllyel Margot Robbie alakíthat majd.

Igen ám, csakhogy nagyon úgy fest, hogy a rajongók nem kérnek a Jack Sparrow nélküli kalózos kalandokból. Az interneten elérhető egy online petíció, ahol amellett gyűjtik az aláírásokat, hogy Johnny Depp visszatérhessen Jack Sparrowként a hatodik A Karib-tenger kalózai moziban. Eddig több, mint félmillió aláírás gyűlt össze és ez a szám tovább emelkedik. És könnyen lehet, hogy ez elég meggyőző érv a Disney számára. Bár egyelőre hivatalos megerősítés nincs, de azt pletykálják, hogy a Disney visszatáncol a korábbi tervétől és mégis szorít helyet Jack Sparrownak a hatodik moziban is. És természetesen, ha így tesz, akkor azt Johnny Deppel a fedélzeten teszik meg. De mint mondtuk, ez egyelőre csak pletyka, de sokan bizonyosan nagyon örülnének neki, ha hivatalossá válna.

Johnny Depp lánya felnőtt és kész nővé érett

(Via Mafab.hu)


Article Tags: · ·