FILMEZZUNK.HU
Eszelős előzetest kapott Nicolas Cage szamurájkardos filmje

Eszelős előzetest kapott Nicolas Cage szamurájkardos filmje

1242

Eszelős előzetest kapott Nicolas Cage szamurájkardos filmje

Nicolas Cage az utóbbi időben kifejezetten fázik Hollywoodtól, ami azt jelenti, hogy távol tartja magát az Álomgyártól, és inkább független filmekben vállal szerepeket, de lehetőleg olyanokban, mint a Mandy vagy a Willy’s Wonderland, tehát amelyek trashesek vagy kellőképp elborultak. A júliusban bemutatott Pig szabályt erősítő kivétel volt a maga csendes drámájával, ám Cage új filmjében, a Prisoners of the Ghostlandben már megint a régi lesz az első nagy előzetes tanúsága szerint.

A Sono Sion japán rendező (Suicide Club) által rendezett filmőrültségben Nicolas Cage egy elvetemült bankrablót játszik, aki idővel sittre kerül, ahonnan a Kormányzó (Bill Moseley), Samurai Town befolyásos és gazdag zsarnoka szabadítja ki. Persze az oligarcha nem irgalmas szamaritánus, és nem is bízik a csak Hősként emlegetett Cage-figurában, így beöltözteti talpig bőrbe, na meg robbanószerbe. Az előzetes tanúsága szerint már nemcsak a bőrdzseki, hanem a bőrgatya is berobbanhat, amelyet a japán lánykák ki is nevetnek, hiszen ilyen módon veszélybe kerül a zsacsi, na meg a himbilimbi is, ami úgy tűnik, hősünket különösen érzékenyen érinti. A cél amúgy az, hogy 5 napon belül megtalálja a Kormányzó bizonyára okkal eltűnt nevelt unokáját, Bernice-t (Sofia Boutella). Ha ez nem sikerül neki, akkor élesednek a bombák, és ezt követően a Hős már keresztapa sem lehet.

Az előzetes tanúsága szerint is egy igen elborult, pszichedelikus zsánerhibridre számíthatunk, amely egyaránt alapul veszi a westerneket, a film noirokat, az akciófilmeket és persze a szamurájos-nindzsás távol-keleti filmeket. Kár, hogy a Pirsoners of the Ghostlandnek egyelőre csak amerikai (meg még néhány külföldi) bemutatódátuma van: 2021. szeptember 17-én kerül mozikba és VOD-formátumban online.

Nem vicc: Nicolas Cage ötödszörre is megnősült!

(Via IGN Magyarország)


Article Tags: · · ·