FILMEZZUNK.HU
Hatalmas siker a Miután elbuktunk, tömegben tódultak rá a magyar emberek

Hatalmas siker a Miután elbuktunk, tömegben tódultak rá a magyar emberek

1334

Hatalmas siker a Miután elbuktunk, tömegben tódultak rá a magyar emberek

Megszokhattuk már, hogy nálunk még talán a külhoninál is nagyobb népszerűségnek örvendenek a vígjátékok vagy a romantikus drámák, ami egyrészt abból eredeztethető, hogy ezeknek van nagy hagyománya a magyar filmtörténetben. Úgyhogy jöhet itt szuperhősfilm vagy társadalomtudatos horror, a hazai nézők az említett két műfajt preferálják, ahogy az múlt hétvégén is megesett a Miután elbuktunk című filmmel.

Hatalmas siker a Miután elbuktunk, tömegben tódultak rá a magyar emberek

Igen, mint az a nézettségi toplistában látható, a múlt hétvégét leuralta a Miután-sorozat harmadik epizódja, a Miután elbuktunk a 34 ezer feletti nézőszámával, ami 54,8M forintos bevétellel arányos. A sorozat főhőse ugyebár egy tinédzser, Tess, aki az egyetemen találkozik egy fiúval, Hardin Scott-tal, aki bevezeti egy teljesen más világba, természetesen többek között a szexualitáson keresztül. Úgyhogy azért is nevezhetjük a Miután elbuktunkot szoftpornónak, mert az előző részekhez hasonlóan bővelkedik túlfűtött jelenetekben. A legújabb epizódban Tess és Hardin kapcsolata minden eddiginél nagyobb próbatétel elé néz egy családi titok miatt.

Nem teljesített azért rosszul a második hétvégéjén a Shang-Chi sem, a több mint 28 ezres nézőszám még jónak mondható, bár visszacsúszása a második helyre hirtelen egy hét után, illetve a 39%-os visszaesés a bevétele terén is jelentős, de a Mielőtt elbuktunkkal szemben még egy távol-keleti harcművészetekben jártas szuperhősnek is kevés az esélye.

Meglepően jól tartja magát a Valami Amerika-filmek rendezőjének legújabb műve, a Toxikoma, amely a második hétvégéjén is képes volt 12.758 nézőt a vetítőtermekbe csábítani. Mi lehet a titka ennek a filmnek? Elsősorban nyilvánvalóan Szabó Győző, Csernus Imre, na meg Herendi Gábor személye, illetve a jó marketing. Amúgy nem éppen közönségbarát vagy inkább családbarát műről van szó, hiszen a Szabó drogos múltjáról szóló 18+-os film tele van pszichedelikus víziókkal, naturalisztikus, helyenként gyomorforgató és persze szexuálisan túlfűtött jelenetekkel. De lehet, éppen ezért is vonzó sokak számára a Toxikoma? Mindenesetre magyar filmtől ez szép teljesítmény, főleg, hogy idén nyáron a hazai alkotásoknak nem nagyon akart menni a szekere.

Hogy micsoda? Jelenleg a Shang-Chi minden idők legjobb szuperhősfilmje

(Via IGN Magyarország)


Article Tags: · ·