FILMEZZUNK.HU
Rekord született - Majd két év után végre befejeződik a Mission: Impossible 7. forgatása

Rekord született – Majd két év után végre befejeződik a Mission: Impossible 7. forgatása

720

Rekord született – Majd két év után végre befejeződik a Mission: Impossible 7. forgatása

A küldetés teljesítve. A Guinness Rekordok Könyvbe is bekerülhetne a Mission: Impossible 7. Na nem azért, mert ez a valaha volt legjobb akciófilm, hanem mert elképesztő ideig tartott a film forgatási időintervalluma. Hihetetlen, de majdnem két év után véget ért a M:I7. forgatása, ezt a film rendezője, Christopher McQuarrie jelentette be Instagramján. A filmet, melyben Tom Cruise hetedik alkalommal bújik Ethan Hunt bőrébe, eredetileg 2020 elején kezdték volna forgatni. Rosszabbkor nem is lehetett volna időzíteni, ugyanis akkor robbant be a világméretű járvány, melynek jelenleg a negyedik hullámát nyögjük. Tavaly így elsőre rögtön a kezdés pár hónapot csúszott.

Rekord született - Majd két év után végre befejeződik a Mission: Impossible 7. forgatása

A munkálatok ekkor sem zajlottak zökkenőmentesen, emlékezzünk csak vissza Cruise kirohanására a járványügyi szabályozásokat megszegő stábtagok ellen, illetve amikor a szájmaszk helytelen használata miatt bukott ki és végül kiderült, hogy pont Ő nem a megfelelő típusú védőfelszerelést hordta. Ha ez nem lenne elég, legutóbb Tomot még ki is rabolták a forgatás alatt. A legutóbbi küldetésben Cruise ismét nagyrészt maga hajtotta végre a kaszkadőrmutatványokat, és elmondása szerint ebben a filmben lesz látható karrierje legveszélyesebb jelenete. Nevezetesen az, amit korábbi cikkünkben már bemutattunk, azaz amikor motorral egy szikla széléről ugrat le. A színész elmondta:

“Nagyjából hat másodpercem volt, hogy kinyissam az ejtőernyőmet, miután végrehajtottam az ugrást, és nem szerettem volna, ha beleakadok a motorba valami miatt. Ha ez megtörtént volna, akkor annak nem lett volna jó vége”.

A rendező a forgatás befejeztével köszönetet mondott:

“Még a legjobb körülmények között is lehetetlen vállalkozásnak tűnt a film befejezése. Még a munkátokat látva is nehezen hisszük el, amit összehoztatok. A szavak soha nem tudják megfelelő módon leírni hálánkat és nagyrabecsülésünket – nemcsak irántatok, hanem szeretteitek iránt is. Ti vagytok a világon a legjobbak. Két évvel ezelőtt elvállaltunk egy küldetést. Ma ezt a küldetést teljesítettük. Nem tudok eléggé hálálkodni a csodálatos stábomnak. Világszerte több mint 200 elektrotechnikus és szerelő szakértelmével és mérhetetlen eltökéltségével segített vállalásunk teljesítésében. A globális pandémia során minden egyes munkatárs helytállt és kitartott a nehéz körülmények között is. Tényleg ez volt minden idők legnehezebben elkészített filmje. Szerencsés vagyok, hogy elsősorban barátként, csak másodsorban stábtagként ismerhetlek titeket.”

A M:I7-ben Tom Cruise mellett visszatér Rebecca Ferguson, Vanessa Kirby, Simon Pegg, Henry Czerny és csatlakozott Nicholas Hoult (Mad Max: A harag útja), Shea Whigham (Gengszterkorzó), Pom Klementieff (A galaxis őrzői vol. 2.), valamint Hayley Atwell (Carter ügynök) is a szereplőgárdához. A film premierjére még több mint egy évet várnunk kell, ugyanis a Paramount stúdió másfél héttel ezelőtt, 2022. május 27-ről 2022. szeptember 30-ra tolta a bemutatót. Ezután nem sokkal (az aktuális tervek szerint 2023 nyarán) pedig érkezhet a nyolcadik rész, azt ugyanis a hetedikkel egyszerre forgatták le.

Szerző: MéziMcFly

Tom Cruise évtizedek óta küzd szépséghibájával – Te tudod mi az?


Article Tags: · · ·