Emmy-díjátadó 2021: Tarolt A korona és a Ted Lasso

Emmy-díjátadó 2021: Tarolt A korona és a Ted Lasso

428

Emmy-díjátadó 2021: Tarolt A korona és a Ted Lasso

Helyi idő szerint vasárnap este rendezték a 73. Emmy-gálát Los Angelesben. A koronavírus miatt csak korlátozott számú közönség előtt megrendezett ceremónián a legjobb drámai sorozat díjat A korona című sorozat kapta. A legjobb vígjátéksorozat díját a Ted Lasso érdemelte ki, míg a legjobb mini– vagy antológiasorozat elismerését A vezércsel kapta.

10 meglepő érdekesség a szülinapos Jason Sudeikis-ről

Jason Sudeikis újfent kiérdemelte a legjobb színésznek járó díjat vígjátéksorozatban

A legjobb színésznő díját a vígjátéksorozatoknál Jean Smart kapta meg a Hacks című sorozatért, míg a legjobb színésznek járó díjat ugyanebben a kategóriában Jason Sudeikis érdemelte ki a Ted Lassóban nyújtott alakításáért.

A drámai sorozatoknál A korona két sztárja, Josh O’Connor és a Londonból bejelentkező Olivia Colman győzött. A mini- vagy antológiasorozatok mezőnyében Kate Winslet (Easttowni rejtélyek) és a Halston főszereplője, Ewan McGregor kapta meg az Emmyt.

A begyűjtött trófeák alapján megállapítható, hogy a streamingszolgáltatók vették át a vezetést a hagyományos tévécsatornáktól:  a Netflix a brit királyi családról szóló A koronával hét, A vezércsel című sakkdrámával két Emmyt is szerzett. Az Apple TV+ sorozata, a Ted Lasso összesen négy elismeréssel távozott a gáláról.

16 sztárcsemete, akik egyáltalán nem hasonlítanak a szüleikre

(Via Index.hu)


Article Tags: · · · · · ·

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download