FILMEZZUNK.HU
Jöhet az első X-Men-film a Marvel Stúdió égisze alatt!

Jöhet az első X-Men-film a Marvel Stúdió égisze alatt!

1342

Jöhet az első X-Men-film a Marvel Stúdió égisze alatt!

Tavaly augusztusban érkezett a hír, miszerint egy újabb névvel fog bővülni azoknak a női direktoroknak a listája, akik lehetőséget kaptak arra, hogy összehozzanak egy képregényfilmet. Ugyanis Petty Jenkins (Wonder Woman, Wonder Woman 1984), Cathy Yan (Ragadozó madarak), és Chloé Zhao (Örökkévalók)után Nia DaCosta is csatlakozhat majd a fentebb említett klubhoz, mert jelen állás szerint a Marvel Studios őt ültette a 2019-es Marvel kapitány rendezői székébe. Ennek pedig nem csak azért örülhetünk, mert DaCosta eddigi utolsó filmje, a Kampókéz igen meggyőzőre sikerült, hanem mert a The Marvels direktora hatalmas képregényrajongó. Vagy legalábbis ezt állította magáról a The Guardiannek adott interjújában, amiben elárulta azt is, hogy már egy X-Men-film ötletével is előállt.

Jön a Deadpool vs X-Men film!

DaCosta saját bevallása szerint “teljesen bekockult”, amikor először találkozott a Marvel Studios producerével, Mary Livanos-szal, és egyből lerohanta őt az ötleteivel.

“Elkezdtem darálni neki, hogy szerintem milyen filmeket kellene forgatniuk; például egy olyat, amiben Galactus összeáll Ciklonnal és Scott Summers-zel [aka Küklopsszal]! Bla bla bla bla! De szerencsére Mary jól viselte a hiperventillálásomat. Sőt, még arra is maradt ereje, hogy megnyugtasson, hogy lesz annyi beleszólásom a végeredménybe, hogy nem fogom úgy érezni, mintha csak egy dróton rángatott báb lennék.”

Arról egyelőre nincs információ, hogy a The Marvels miről fog szólni, vagy hogy Brie Larson (Marvel kapitány), Iman Vellani (Ms. Marvel) és Teyonah Parris (Monica Rambeau) triójának kivel kell majd szembeszállnia. Annyi viszont már most tudható, hogy a karaktert Zawe Ashton (a Bársony körfűrész Josephinája) fogja megformálni.

25 kép, ami megmutatja, hogyan működnek a speciális effektek a filmekben

(Via Acinemáiás)


Article Tags: · ·