FILMEZZUNK.HU
Kristen Stewart mint Diana hercegné? Itt a Spencer vadonatúj előzetese!

Kristen Stewart mint Diana hercegné? Itt a Spencer vadonatúj előzetese!

8585

Kristen Stewart mint Diana hercegné? Itt a Spencer vadonatúj előzetese!

Kristen Stewart lesz Diana hercegné új filmjében! A színésznő soha egy szerepre sem készült olyan alapossággal, mint Diana hercegné szerepére. A színésznő szeretettel nyúl Diana hercegné szerepéhez, amely filmből most közzétették az első hivatalos előzetest. A Spencer című filmben Kristen Stewart fogja alakítani a tragikusan elhunyt Lady Dianát.

“Nagyon fiatal voltam, amikor történt, nem tudtam, mi folyik pontosan. De nehéz nem óvni őt. Annyira fiatal volt”

– nyilatkozta Kristen Stewart a Dianáról szóló filmje kapcsán Jimmy Kimmelnek. Kristen alakítja Diana hercegnét a Spencer című filmben, amely a chilei Pablo Larraín rendezésében készül. A rajongók már a szerep kiosztásakor elégedetlenkedtek a stúdió választása miatt, így a színésznőn különösen nagy a nyomás, hogy megfeleljen az elvárásoknak, hisz mégis csak Lady Diről van szó, ez nem a Twilight. A színésznő igyekszik minden alkalmat megragadni, hogy meggyőzze a közönséget arról, hogy a hercegné megjelenítése a lehető legméltóbb lesz.

“A film három napot ölel fel, és inkább egy költői megközelítése lesz Diana akkori belső érzéseinek, és nem új információk közlése. Nincs célunk vele, mi csak szeretjük őt.”

Kristen korábban azt is elárulta, hogy minden önéletrajzi könyvet elolvas Dianáról a forgatások előtt, sőt, akcentusát is elsajátítja a hitelesség érdekében.

Kristen Stewart egy “romantikus” képpel vállalta fel leszbikus kapcsolatát

(Via Filmsor.net)


Article Tags: · ·