FILMEZZUNK.HU
Zac Efron több beavatkozást is csináltatott, hogy meg legyen magával elégedve

Zac Efron több beavatkozást is csináltatott, hogy meg legyen magával elégedve

2003

Zac Efron több beavatkozást is csináltatott, hogy meg legyen magával elégedve

Zac Efront még tinédzserként, a High School Musicalben ismerte meg a világ. Akkoriban a Szerelmes hangjegyek sztárja minden tinilány álma volt. A srác gyorsan befutott a romantikus musical filmekkel és a mai napig aktívan dolgozik a filmiparban. A sármosan jóképű Zac azóta brutálra kigyúrta magát, emlékezzünk csak vissza a 2017-ben bemutatott Baywatch megfilmesített változatára, ahol Dwayne Johnson “A Szikla” oldalán játszhatta el a vízimentő Mitch fiát, Mattet. Ám nem minden arany, ami fénylik. Elsőre úgy tűnik tökéletes Zac alakja, és ámblokk  rendben van a srác, de akik a kezdetektől figyelemmel kísérik pályafutását, azok tudják, hogy bizony Efron is azon hírességek közé tartik, akinek valamit meg kellett csináltatni a testén, hogy jól érezze magát a bőrében. Ha meglátunk egy celebet, sokszor írígykedve nézünk rájuk, hogy ők milyen tökéletesek, pedig nem. Sokan végeztetnek el plasztikai műtéteket, vagy kisebb-nagyobb beavatkozásokat testükön, hogy meg legyenek magukkal elégedve. Nem volt ez másként Zackel sem, akinek a fogai anno hagytak némi kivetnivalót.

Zac Efron több beavatkozást is csináltatott, hogy meg legyen magával elégedve

A szabálytalan fogsorú fiúból tökéletes mosolyú világsztár cseperedett. Saját bevallása szerint a fogai között található rés miatt sokat csúfolták, az iskolában rosszindulatú megjegyzések céltáblája volt. Bár szerelme, Vanessa Hudgens szexinek találta ezt a szépséghibát, ő mégis úgy döntött, hogy megszünteti,  és igazi hollywoodi mosolyt készíttet magának. Döntése úgy tűnik megtérült, hiszen azóta egyre több filmszerepet kap. És hogy milyen kezeléseken ment végig a színész?

1) a láthatatlan fogszabályzót feltűnés nélkül tudta hónapokon keresztül viselni, ennek segítségével kiegyenesedett a mosolya és megszűnt a fogai közötti rés,

2) bár nem volt jelentős elszíneződés a fogsorán, látható, hogy fogfehérítést is alkalmaztak, aminek köszönhetően szikrázóan fehér lett az immár rendezett fogsor,

3) végezetül valószínűleg porcelán héj is került a fogaira (a jobb felső 5-től a bal felső 5-ig), amely segítségével a fogak alakját és méretét is egységesíteni tudták a tökéletes végeredmény érdekében.

Mindenesetre a többségnek jobban tetszik Zac mostani mosolya, mint fiatalkorában, így a beavatkozások egyértelműen előnyére váltak.

Szerző: MéziMcFly

Emlékszel még a High School Musical tinisztárjára? Így néz ki napjainkban!


Article Tags: · · ·