FILMEZZUNK.HU
Gyagyás gyilkosság (Murder Mystery, 2019) - Kritika

Hivatalossá vált, jön a Gyagyás gyilkosság 2. része!

4406

Hivatalossá vált, jön a Gyagyás gyilkosság 2. része!

Adam Sandler és Jennifer Aniston újra közös filmmel jelentkezik! Adam Sandler az a színész, aki aztán megosztja a közönséget, mert míg sok az ellendrukkere, filmjei szinte mindig nagy sikert aratnak, hiszen megvan az a hatalmas előnyük, hogy az egész családnak szólnak. Sandlernek persze vannak komolyabb művei is, a The Meyerowitz Stories és a Csiszolatlan gyémánt is ezek közé tartoznak. A Gyagyás gyilkosság 2. az előbbiek sorát fogja gyarapítani, mert hogy a 2019-es Netflixes bűnügyi vígjátéknak is elkészül a folytatása.

Gyagyás gyilkosság (Murder Mystery, 2019) - Kritika

“Nyílt titok” volt már egy ideje, hogy megvalósul a Gyagyás gyilkosság 2., de hivatalosan csak a Netflix tegnap megtartott show-ján, a Tudumon jelentették be. Igen, Adam Sandler és Jennifer Aniston is visszatérnek a főszerepekben, viszont ezúttal nem Kyle Newacheck, hanem Jeremy Garelick (Bérhaverok) ül a rendezői székbe. A forgatókönyvíró személye nem változott, továbbra is James Vanderbilt írja a sztorit.

Bizarr, de Adam Sandler a Gyagyás gyilkosságban (amelynek amúgy Murder Mystery az eredeti címe) egy Nick Spitz nevű, a nyomozói vizsgákon folyamatosan megbukó New York-i közrendőrt (!) alakít, aki a detektívtörténetekért rajongó fodrász feleségével, Audrey-vel (Jennifer Aniston) Európába utazik, mivel az öreg kontinens meglátogatását még 15 évvel korábban, házasságuk alkalmából megígérte a férfi a kedvesének. A repülőn találkoznak egy milliárdossal (Luke Evans), aki túlságosan is nyomul rájuk, és meghívja őket privát yachtjára. Igen ám, de itt valaki megöli a vendéglátójuk nagybátyját (David Walliams), úgyhogy Sandler hősének mint a törvény és rend őrének Hercule Poirot-t vagy Sherlock Holmes-ot kell játszania, ami persze szokás szerint csetlés–botlásokat eredményez.

Az Agatha Christie krimijeit idéző bűnügyi vígjáték hatalmas sikert aratott 2019-es premierjekor a Netflixen, a szolgáltató legnépszerűbb filmje lett abban az évben, minthogy nagyjából 30 millióan látták az első hétvégéjén a speciális netflixes statisztikák (hogy már 2 percig is elég nézni valamit a játékba kerüléshez) szerint. A Gyagyás gyilkosság 2-t valamikor 2022-ben fogják bemutatni a Netflixen, egyelőre a forgatásra készül a stáb, amelyk Párizsban és a karibi térségben fog zajlani.

Luke Evans szerint teljesen természetes, hogy meleg férfiként heteroszexuális szerepeket kell játszania

(Via IGN Magyarorzág)


Article Tags: · · · ·