FILMEZZUNK.HU
Vadonatúj előzetest kapott a Disney következő nagy animációs filmje, az Encanto!

Vadonatúj előzetest kapott a Disney következő nagy animációs filmje, az Encanto!

1134

Vadonatúj előzetest kapott a Disney következő nagy animációs filmje, az Encanto!

Megérkezett a legendás stúdió legújabb animációs filmjének a vadonatúj előzetese. Az Encanto első ránézésre talán a Cocóra emlékeztet, ugyanis ismét Latin-Amerikában járunk, de A hihetetlen család-filmek is eszünkbe juthatnak, hiszen egy különleges képességekkel rendelkező família áll a történet középpontjában. Vagyis a família egyik gyermeke, akiben családtagjaival szemben éppen az a különleges, hogy ő teljesen átlagos.

Az animációs film szinopszisa szerint Madrigalék egy rendkívüli család, melynek tagjai Kolumbia rejtett hegyei között élnek egy mágikus házban, ami az Elcanto nevű varázslatos faluban található. A hely varázsának köszönhetően a család minden tagja különleges képességekkel rendelkezik: van például, aki szupererős, de olyan is, aki gyógyítani tud. Egy kivétel van köztük, mégpedig a mese főhőse, a 15 éves Mirabel. Egy nap azonban a lány felfedezi, hogy veszélyben van az Encantót körülvevő varázs, és úgy dönt, hogy az egyetlen átlagos Madrigalként ő fogja megmenteni a családot. A főhős hangját Stephanie Beatriz (A LEGO-kaland 2.) kölcsönzi, aki elmondta, hogy Mirabel egy nagyon vicces és odaadó karakter, aki valami többre vágyik.

“Nem fél kiállni olyan dolgokért, amikről tudja, hogy helyesek. Ezt nagyon szeretem és tudok hozzá kötődni”

– mondta a színésznő. Az Elcanto forgatókönyvét Jared Bush (Vaiana, Zootropolis) és Charise Castro Smith írták, akik társrendezőként is jegyzik a filmet Byron Howarddal (Zootropolis, Aranyhaj és a nagy gubanc). Az animációs mesét november 24-én mutatják be az amerikai mozikban.

A hihetetlen család 2 példátlan sikerhez segítette a Disney-t

(Via IGN Magyarország)


Article Tags: · ·