FILMEZZUNK.HU
Arnold Schwarzenegger-el jöhet a Két tűz között 2?

Folytatást kap Arnold Schwarzenegger egyik ikonikus filmje, a Két tűz között!

1469

Folytatást kap Arnold Schwarzenegger egyik ikonikus filmje, a Két tűz között!

Erre a hírre, miszerint folytatást kaphat a mára már ikonikus filmmé váló Két tűz között, valószínűleg sokan vártak már. James Cameron ugyanis hivatalosan is folytatásos tévésorozatot készít a szintén általa rendezett True Lies című filmből.

Két tűz között (True Lies, 1994)

A THR magazin értesülései szerint sikeresen zárultak a rendező és a CBS csatorna közötti tárgyalások, így már be is rendelték a széria próbaepizódját, amelynek cselekménye szinte teljesen leköveti majd az eredeti filmváltozat történéseit, miszerint egy kertvárosi feleség azzal kénytelen szembesülni, hogy férje kettős életet él. A férfi ugyanis végig hazudott házasságuk alatt, valójában nem egy egyszerű számítógépes szakember, hanem ügynökként dolgozik a hírszerzésnél.

Úgy tűnik azonban, hogy ez az információ nem feltétlenül váláshoz vezet majd, hiszen egy súlyos katasztrófával fenyegető terroristaszervezet ellen induló akció, akár még fel is melegítheti a házasságukat, pláne akkor, ha együtt vesznek részt benne. Bár a szereposztással kapcsolatban egyelőre nincsenek hivatalos információk, így kétséges, hogy maga Arnold Schwarzenegger és Jamie Lee Curtis is visszatér-e, Cameron mellett mindenesetre még egy illusztris név kapott helyet a stáblistán, a Két tűz között sorozat forgatókönyvét ugyanis Matt Nix fejleszti majd, aki a Minden lében négy kanál kapcsán lehet ismerős a szélesebb nézőközönségnek.

Röhögjünk együtt! Íme 40 filmsztár és érettségi fotóik

(Via Mafab.hu)


Article Tags: · · · · ·