FILMEZZUNK.HU
Jó hír a Stranger Things rajongóknak! Kilátásban a sorozat spin-offja

Jó hír a Stranger Things rajongóknak! Kilátásban a sorozat spin-offja

704

Jó hír a Stranger Things rajongóknak! Kilátásban a sorozat spin-offja

A Stranger Things a Duffer testvérek által alkotott amerikai sci-fi-horror sorozat, melynek helyszíne egy fiktív amerikai kisváros, az indianai Hawkins. Az 1983 novemberében játszódó első évadban a város nyugalmát a 12 éves Will Byers eltűnése zavarja meg, amit további megmagyarázhatatlan események követnek. A fiú megtalálására barátai (Mike, Dustin, Lucas), családja, valamint a helyi rendőrfőnök is önállóan tesznek kísérletet. Eközben megmagyarázhatatlan természetfeletti dolgok történnek, és felbukkan egy kislány (Eleven) is, aki pszichokinetikus képességekkel rendelkezik.

A Stranger Things 2 címet viselő második évad egy évvel később 1984 októberében játszódik. Bár a városban látszólag helyreállt a nyugalom, valójában a normalitásba visszatérni akaró szereplőknek újból szembe kell nézniük a természetfeletti erőkkel. A Stranger Things 3 címet viselő harmadik évad 1985 júliusában játszódik és a karakterek felcseperedésére összpontosít, miközben július 4-én újabb fenyegetés veszi körbe őket. A széria 4. évada a Netflix webes streaming szolgáltatásán előreláthatólag 2022 tavaszán indul.

Most viszont nem kizárt, hogy -bár idővel- kapunk egy Stranger Things spin-off sorozatot. 2016-ban, azaz öt éve már, hogy elindult napjaink egyik legsikeresebb és legszeretettebb ifjúsági sci-fi horror sorozata. A Netflixen való debütálása óta regények és képregények formájában is olvashattunk kedvenceink kalandjairól. De itt nem áll meg a történet. Ted Sarandos, a Netflix vezérigazgatója a napokban annak a szándéknak adott hangot, hogy lassan bizony elkezdenek gondolkodni azon, hogy miként bővíthetnék az univerzumot és hogyan tudnának még több sztorit kisajtolni ebből a franchise-ból.  Amely születésének – saját szavai szerint – jelenleg is szemtanúi vagyunk. Egy Beverly Hills-ben tartott Code Conference-en hintette el,  hogy több spin-offon is gondolkodnak és a Deadline nevű oldal kiszivárogtatta, hogy elvileg Millie Bobby Brown (Enola Holmes) karaktere lenne az első, aki megkaphatná saját sorozatát. Mondani sem kell, hogy Millie neve kellően nagy húzónév ahhoz, hogy be tudják izzítani a tervezett projekteket.

Szerző: MéziMcFly

Ti kiszúrtátok a rejtett utalásokat a Stranger Things 4. évadával kapcsolatban?


Article Tags: ·