FILMEZZUNK.HU
Johnny Depp lánya félmeztelenül mutatkozik legújabb filmjében

Johnny Depp lánya félmeztelenül mutatkozik legújabb filmjében

791

Johnny Depp lánya félmeztelenül mutatkozik legújabb filmjében

Johnny Deppről sokat olvasni mostanában. A színész mellett többen is akadtak idén, akiket a szakma lapátra tett jelenlegi vagy éppen múltbéli ballépéseik miatt. Johnny Depp néhány évvel ezelőtt Hollywood legkeresettebb színésze volt. Amber Hearddel lefolytatott perei azonban jócskán aláásták a népszerűségét, miután pedig a bíróság hivatalosan is helybenhagyta a The Sun azon állítását, miszerint Depp asszonyverő, már nem volt megállás a lejtőn. Jóformán kegyvesztetté vált a filmiparban, elesett Gellert Grindelwald szerepétől is a Harry Potter-filmek előzményszériájában, és hirtelen nem maradt olyan rendező sem, aki szívesen dolgozott volna vele. Johhny jövője a mai napig bizonytalan, ám máris lánya merész húzásától zeng a sajtó. Legújabb filmjében ugyanis a mindössze 22 éves színésznő félmeztelen jelenetet vállalt be.

Johnny Depp lánya, Lily-Rose Melody Depp és George MacKay alakítják az év legmeghökkentőbb drámájának főszerepeit. Lily-Rose Depp fiatal kora ellenére már most lenyűgöző színészi karriert futott be. Legújabb filmje, a Wolf egy olyan fiatal lány és fiú kapcsolatát mutatja be, ahol a fiú azt hiszi magáról, hogy egy farkas.

A Wolfot Nathalie Biancheri rendezi, aki dokumentumfilmjeivel már szép karriert futott be, most pedig a játékfilmek világában is bizonyíthat.  A film december 3-án debütál a tengerentúlon, de hazai premierdátumról egyelőre még nincs hír.

Szerző: MéziMcFly

Kirúgni? Dehogy! Amber Heard elképesztő formában várja az Aquaman 2. forgatását


Article Tags: · ·