FILMEZZUNK.HU
BRÉKING: Amber Heardöt kirúgták az Aquaman 2.-ből!

Kirúgni? Dehogy! Amber Heard elképesztő formában várja az Aquaman 2. forgatását

1288

Amber Heard elképesztő formában várja az Aquaman 2. forgatását

Hivatalosan még nem jelentették be, hogy mikortól forog az Aquaman második része, csak annyit tudni, hogy néhány hónap múlva, az év második felében kezdik a munkát. Merát alakító Amber Heard korábban már megosztott egy képet, hogy hogyan várja a forgatást, most pedig újabb képpel mutatta meg, mennyire keményen készül a folytatásra.

Amber Heard elképesztő formában várja az Aquaman 2. forgatását

Az elmúlt időben egy megosztó figurává vált Amber Heard, miután volt férjével, Johnny Depp-pel szakítottak, és a nyilvánosság előtt kiteregették szennyesüket. Az eset éveken át elhúzódott, ami nem tett jót egyiküknek sem, ám Depp húzta a rövidebbet. A színész tavaly ősszel pert vesztett a The Sun angol bulvárlap ellen, aminek következménye az lett, hogy a Warner Bros. kirúgta a Legendás állatok harmadik részéből. Az eset nagy port kavart, a rajongók petíciót indítottak Heard leváltásáért, rúgják ki, és Mera szerepét pedig osszák újra. Még egy neves külföldi lap munkatársa is arról is írt, hogy Emiliy Clarke lehet a befutó Mera szerepére, ha a stúdió kiteszi Heard szűrét, de már tudjuk, hogy marad a folytatásra.

Ezeket a pletykákat tavaly cáfolta Heard. Bár a stúdió nem szólalt meg, de beszédes, hogy a Zack Snyder: Az Igazság Ligája pótforgatására is meghívták. Arról a rémálomról van szó, amiben Darkseid megölte Aquamant, s Mera bosszút akar állni szerelméért. Szóval ez is azt erősíti, hogy szó sincs szerepcseréről. Április elején már láttunk képet, ahogy készül a második részre, most pedig egy újabb képet osztott meg, amit éppen az edzőteremből osztott meg a követőivel. Az Aquaman 2. részét 2022. december 16-án fogják bemutatni az amerikai mozikban.

“Úgy szétszabdalom az arcod, hogy rád sem akarnak majd nézni” – Johnny Depp

(Via widescreen.hu)


Article Tags: · ·