FILMEZZUNK.HU
Minden, amit a John Wick 4-ről már most tudni lehet

Minden, amit a John Wick 4-ről már most tudni lehet

962

Minden, amit a John Wick 4-ről már most tudni lehet

John Wicket már az egész világ ismeri. Keanu Reeves a napokban szolgált egy rendkívül ígéretes frissítéssel a közelgő negyedik filmmel kapcsolatban. A színész elmondta, hogy “belevágtak”.  A John Wick-franchise az intenzív, ötletes akciójeleneteiről vált híressé, és Reeves szerint a JW4 nemcsak egy új világot nyit meg, hanem az akciót is szédítő magasságokba emeli.

Minden, amit a John Wick 4-ről már most tudni lehet

Donnie Yen

A legújabb rész új karakterekkel, autóbalesetekkel és őrült harcokkal felvértezve nyitja meg kapuit a rajongók előtt.

“Ezek szórakoztatóak. Intenzívek. Megpróbálkozunk vele. Lesz néhány igazán elképesztő John Wick-akció és új karakterek, és nagyon jó volt újra eljátszani a szerepet és elmesélni ezt a történetet. Tudod, vannak új karakterek, bővítjük a film világát. Most épp egy őrült harcjelenetet veszünk fel a forgalom közepén. Szóval vannak autóbalesetek, lövöldözések is.”

– nyilatkozta a színész. Keanu Reeves arra is kitért, hogy a folytatás egyre többet mesél a főszereplő titokzatos világáról, új karaktereket vezet be, akik kétségtelenül a cinkosok és a gonosztevők keverékei lesznek.  Az egyik ilyen új karaktert a harcművészetek szupersztárja, Donnie Yen fogja alakítani, aki a hírek szerint Keanu Reeves szuper bérgyilkosa, John Wick egyik régi barátját fogja játszani,  akivel közös a múltja és sok ellensége is. Yen elismerően mesélt a John Wick folytatásánakmunkájáról, dícsérte Keanu Reeves-t és elismerően beszélt a visszatérő rendezőről, Chad Stahelski-ről:

“Meg kell ragadnom az alkalmat, hogy kifejezzem a legnagyobb elismerésemet Chad Stahelski és Keanu Reeves iránt. Ők egyszerűen csodálatos emberek, sőt, úriemberek, akiknek nagy szívük van. Keanunak jó lelke van, jó ember. Chad szintén nagyon jó ember, nagyon nagy tudású. Az emberek úgy gondolnak rá, mint egy briliáns akciófickóra, de ő nem csak az, ért a filmekhez. Ő egy filmes könyvtáros, tudja, mi folyik Hollywood-ban.Ebben a filmben a legjobban érzem magam a közös munkában, jobban, mint bármelyik korábbi hollywoodi filmemben, úgyhogy szerettem  volna kifejezni a hálámat.”

A John Wick 4 cselekményéről még mindig szinte semmit nem árultak el a készítők. Emlékeztetőül a 2017-es John Wick: 2. fejezet erőszakos eseményei után Johnt kiátkozottnak nyilvánították.  Most, hogy komoly vérdíjat tűztek ki a fejére, a John Wick: Chapter 3 – Parabellum című filmben Wick segítséget keres, hogy megmentse magát a könyörtelen bérgyilkosoktól és fejvadászoktól. A film azzal ér véget, hogy Wicket barátja, Winston lövi le, mielőtt lezuhan a Continental tetejéről. A John Wick 4 főszereplői Keanu Reeves és Donnie Yen mellett Laurence Fishburne, Lance Reddick, Rina Sawayama, Shamier Anderson, Bill Skarsgård, Scott Adkins, Hiroyuki Sanada, Clancy Brown és Ian McShane lesznek. A tervek szerint 2022. május 27-én kerül mozikba a JW4 a Lionsgate forgalmazásában.

Szerző: MéziMcFly

Donnie Yen 8 legjobb filmje, amit vétek lenne kihagyni


Article Tags: · · · ·